Santi54 Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Witam Chciałem się zapytać czy warto kupić korbę model m521 octalink? (może ktoś korzystał), czy nie ma sensu się w nią pchać i wystarczy np. Alivio albo nawet model niżej. Od razu mówię ze hollowtech II nie wchodzi w grę. Cel tysiące kilometrów przygody :-D Jak coś 48x36x26 Z góry dziękuję za odpowiedź
beskid Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Korba o którą pytasz to bliżniacza konstrukcja do Deore 530. Mam nadal korzystam bo nie mogę jej zajechać. Już nie do dostania dlatego z racji preferencji tego mocowania kupiłem zapasik w postaci 521. Wszystkie blaty stalowe a i ładniejsza od Alivio. Co tam wybierzesz to już Twoja sprawa.
Santi54 Napisano 10 Maja 2014 Autor Napisano 10 Maja 2014 Dzięki za odpowiedź Mam jeszcze takie pytanie według katalogu producenta do korby pasuje suport 121mm. W skelpie zarzekali się ze 118mm też będzie na bank pasował i takowy kupiłem. Czy rzeczywiście tak jest jak mówiączy zrobili mnie w balona i mam do nich wracać z częścią?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.