djtomas Napisano 19 Czerwca 2006 Napisano 19 Czerwca 2006 Witam! Zanosi się na to, że będę potrzebował udać się do jakiegoś serwisu rowerowego. Jakie moglibyście polecić serwisy rowerowe w Lublinie? POzdr. PS. ile mogą wziąć w serwisie za montaż i regulację przerzutki przedniej? <nie chcę przepłacić>
Kamill Napisano 19 Czerwca 2006 Napisano 19 Czerwca 2006 Polecam serwis-sklep Rojax, przy ul. Zana, obok Leclerca Montaż powinien być darmowy (oczywiście jeśli kupiłeś w sklepie, gdzie jest serwis), regulacja - najwyżej parę złotych
djtomas Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Napisano 19 Czerwca 2006 http://allegro.pl/my_page.php?uid=3129188 może to ten? POzdr.
twardy Napisano 20 Czerwca 2006 Napisano 20 Czerwca 2006 dobre serwisy rowerowe w lublinie sa: sklep cyklo na wigilijnej serwis mechanika na cyruliczej sklep-serwis interski na zana obok rojaxa jezeli chodzi o cene to idz i zapytaj
zmrok Napisano 24 Lipca 2006 Napisano 24 Lipca 2006 ja od siebie polecam tez serwis intisport na bramowej - srednia cena za usluge tego typu (ustawianie, smarowanie, regulacja) to 10pln. na cyruliczej chyba jest taki maly warsztat, tam regulacja 5pln kosztuje
jakub22 Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Na ul. Granicznej powstał nowy, mały sklep i serwis rowerowy pod nazwą "Centrum rowerowe". Byłem tam dzisiaj i jestem zadowolony, zmieniłem tam korby + centrowanie koła, regulacja przerzutek. Ceny bardzo, bardzo korzystne. Polecam, bo nigdzie w Lublinie nikt taniej nie zrobi. Właściciel zna się na rzeczy i można z nim pogadać.
parampam Napisano 19 Lipca 2008 Napisano 19 Lipca 2008 PS. ile mogą wziąć w serwisie za montaż i regulację przerzutki przedniej? <nie chcę przepłacić> Jeśli nie chcesz przepłacić, to zrób to sam. To akurat nie wymaga ani specjalistycznych zdolności, ani narzędzi, ani wyszukanej wiedzy. Ustawienie i regulacja krok po kroku tu: http://www.bikeboard.pl/index.php?d=porady...=34&art=425
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.