Skocz do zawartości

[do 1800 zł ] Trekking KANDS ELITE PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chce kupic sobie pierwszy ,,porzadny,, rower. Chce zmiescic sie w okolo 1500 - 1800 zł. Mam na oku taki rower :

http://allegro.pl/trekking-kands-elite-pro-lds-alivio-2014-2015-i4195417598.html

Co o tym sadzicie ? Dodam ze bardzo podoba mi sie wyposazenie tego roweru, sek w tym czy podzespoly tego roweru sa w miare wytrzymale. Od kiedy jezdze na rowerze to zawsze po roku psuly mi sie tylne przerzutki, wiec chcialbym zeby w tym byly w miare sprawne. Co powiecie na temat przerzutek w rowerze ktory podalem powyzej ?

Jesli macie lepsze propozycje to jestem na nie otwarty :)

Napisano

ostatnio nabyłem właśnie tego Kandsa. długo zastanawiałem się nad zupełnie innym z dwójki Kross Trans Alp / Unibike Voyager ale ostatecznie wybrałem Kandsa ;)

Pasuje mi w nim wszystko, zdziwiło mnie jedynie ustawianie sztywności amora w widelcu, które jest na imbus! :o

Poza tym wszystko gra i śmiga.

Napisano

Juz rozumiem. W tym rowerze skok ma 50 więc mieści się w skali roweru trekkingowego, chyba ze nie ma to odzwierciedlenia w rzeczywistości. Może być za twardy ? za miękki ?

Napisano

Nie przejmowałbym się przesadnie, ten amortyzator to nie jest amortyzator wysokiej klasy (w trekkingach lepsze są dopiero w dużo droższych rowerach), więc coś tam będzie działał, ale bez rewelacji. Nic lepszego nie da się dostać, więc nie ma co się gorączkować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...