EnJoy89 Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Witam! Chętnie bym w godzinach wieczornych przejechał się nad rusałką, strzeszynkiem do kiekrza.( Co dalej niewiem ) Czy znajdą się jakieś chętne osoby które by chciały mi towarzyszyć ? Nie mówię tutaj o wyścigu lecz o normalnej jeździe nad jeziorkami Pozdrawianm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 skąd jedziesz? polatałbym, ale samemu nie ma motywacji. Preferuję szybsze tempo : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnJoy89 Napisano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ja preferuje wolne i szybkie Jeżdzę z Sołacza. Napisałem PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Jednak ciężko zgrać terminy, dla zainteresowanych mam prośbę - napiszcie w przybliżeniu skąd kto jedzie, jakim tempem, jaka nawierzchnia, ile km chce zrobić, o której godzinie i w jakie dni, a dogrywać się będzie wszystko na PW. Winogrady, pow 25km/h, dowolna ubita nawierzchnia, 15-30 km, po 23:00, pn-pt czyli popierd@l@nie nocą po mieście zwykłym crossem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.