Rabus Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Minęła zima, rower się nie znalazł (dla niewtajemniczonych - http://www.forumrowerowe.org/topic/140452-gdansk-level-a6-rozkradziono-pol-roweru/), porzuciłem wszelkie ewentualne nadzieje na odnalezienie czegokolwiek, uzbierałem małą sumkę i chciałbym spytać, co można by z tego zrobić - ewentualnie, czy dałoby radę odbudować rower takim jakim był To, co zniknęło w ferelną noc w rowerze:-Amortyzator SR Suntour XCR LO-Hamulce Shimano Deore BR/BL-M590-Opony Schwalbe Smart Sam 26x2,1 x2-Kierownica MTB-AL-102BT FOV -Siodełko San Marco Ponza Power-Piasty Shimano FH-RM65; Shimano HB-RM65Prosiłbym o jakieś ewentualne sugestie co można kupić używane, w jakich cenach, ewentualnie do czego warto dołożyć, czy może jeszcze dozbierać do wakacji?Dopóki mi go nie ukradli robiłem 60-70km dziennie po ścieżkach rowerowych, raz po raz zjeżdżając do lasu i szalejąc tam sobie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.