Skocz do zawartości

[do 2200zł] Jaki MTB na teren

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gorszy amortyzator, korba/suport w starszym standardzie, gorsze hamulce (najniższy model). Za to napęd 10rzędów.

Jak chcesz 10 rzędów to można rozważyć. Tylko przy Scottach trza się upewnić, czy specyfikacja na pewno się zgadza. Ostatnio ktoś tu ostrzegał, że mieli jakiś straszny bałagan w specyfikacjach w tym roku, parę razy chciał kupić i parę razy w końcu okazało się, że jest co innego niż w rozpisce :)

Napisano

Nie. Już od dawna nie widziałem tak dobrej promocji jak ta na Rometa (szczególne cena z Allegro). Co nie zmienia faktu, że to, co ty znalazłeś również jest wyjątkowo dobrą okazją, widać więc że masz szczęście, to może jeszcze coś znajdziesz :)

Napisano

To mówisz, że nie wiesz jak się sprawuje marka Romet, a jednocześnie piszesz, że kumpel ma Rometa? :)

Możesz sobie wstukać Romet Jolene Test w Google, jest tam parę testów ich rowerów. Nie widziałem, by ktoś na nie narzekał.

No wiesz, polowanie na promocje to hazard. Brać to, co obecnie jest najlepsze, czy czekać? A jak czekać to ile? Czasem tygodniami nie ma żadnej fajnej promocji, a potem nagle wysypuje się ich sporo. I niekoniecznie ma to coś wspólnego z podziałem sezon/nie-sezon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...