Salvadorek Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam Przymierzam się do zakupy swojego pierwszego "poważniejszego" roweru Ponieważ jestem w tym temacie totalnie zielony zwracam się do Was drodzy forumowicze z prośbą o pomoc. Budżet jaki posiadam to 1200, MAKSYMALNIE 1300 pln (ani złotówki więcej). Rower będzie mi służył głównie do jazdy po asfalcie, ścieżkami rowerowymi jak również tereny pozamiejskie, drogie gruntowe, sporadycznie ścieżki leśne Nie planuje jeździć wyczynowo, raczej w celach turystyczno-rekreacyjnych. Dowiedziałem się że najlepszym wyborem będzie dla mnie rower typu Crosowy (nie chce trekingowego - te różne bajery są mi zbędne a tylko zwiększają wagę). Jeśli zaś chodzi o moje umiejętności rowerowe to są one na etapie wczesnym rower planuje dorzucić jako przerwę od treningów biegowych Bardzo prosiłbym o jakieś porady i opinię. Do tej pory mój znajomy polecał mi rowery w zasadzie tylko 2 firm: Kross oraz Merida. Oczywiście nie wykluczam innych rowerów. Byłem również w jednym sklepie rowerowym i tam Pani doradzała mi zakup roweru Kross Evado 1.0 w cenie 1299 (po rabacie 1200). Z góry dziękuje za pomoc
Shiryu Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 Kands Maestro, Lazaro Integral. Poczytaj na forum.
Salvadorek Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Napisano 23 Kwietnia 2014 Dzięki im więcej modeli rowerów mi podacie tym lepiej dla mnie, lubię mieć wybór
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.