Wilczekk Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 http://olx.pl/oferta/cube-ltd-29er-perfekcyjny-stanxtr-xt-slx-nowy-naped-zam-kolarka-lub26-CID767-ID4Ysj1.html Co zrobiłem w nim ?: Grudzień: Sprzedaż starego napedu SLX , Deore - Syf i tyle. Nie dało się na tym jeździć.Zakup : Najnowszego XTR'a Przerzutki TYł ( 10 biegów) No i jak to kupiłem to się zaczeło.XT Przerzutka Przód... 3x10Korba XT Nowy model.... 3x10Manetki SLX mała róznica SLX a XT prawie żadna a cena dużo niższa...Nowy Łancuch SLX... 10 biegowy... 116 ognisk...Zmiana Klocków na Zeit...Przeserwisowanie całego roweru koszt (500 zł z foxem... )Do tego doszła wymiana kasety SLX Odpowietrzenie hamulców odtłuszczenie tarcz i rózne inne pierdoły ... Czemu sprzedaje rower? Chciałbym na pewno zrobić jakis inny projekt:) Rower kupiłem używany wlożyłem w niego kawał nerwów i pieniedzy, wiem co mam i nie oddam za bezcen.... Mam jescze przerzutke do niego SLX na przód prawie nowa , ściagnałem a się jeszcze nie sprzedała. Rower kupiłem używany. Cena takiego roweru w salonie to koszt koło 5.7k na innych słabszych częsciach . Rower został wyceniony na foum rowerowym na 6250 w tym stanie.Wiem co mam nie oddam za bezcen na Allegro i na innych forach takie rowery to 7,5k+ z tym osprzetem . Sam amor ile wart jak po serwisie jeszcze:)Dodajmy iż nikt nie sprzedaje roweru z nowym napedem w stanie idealnym. Chcesz sie zamienić ? Masz dobry rower? Pisz może sie dogadamy. Interesująmnie bdb Kolarki i Rowery MTB 26er:) Specyfikacja: Przerzutka Przód XTRPrzerzutka PRzód XTKorba XT Łancuch SLXKaseta SLXHamulce Formula RXAmor Foxa 32 Mostek RitcheyKierownica KCNCManetki SLXChwyty BoplightPedała M520 Shimano Koła SunRigleRama Cube LTD 21 cali.
Rekomendowane odpowiedzi