snk Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Witam, Poszukuję rowerów dla mnie i dla mojej partnerki. Jako, że rower będzie mi służył do dojazdów do pracy, weekendowych wypadów poza miasto, lasów i generalnie średnio wymagających terenów będzie to cross. Z tego co wyczytałem dla mnie jedną z lepszych opcji będzie Lazaro Integral V3, ale jak to jest do ramy ? Mam 193cm i 100kg ( nie planuje spadków wagi ! ) z obliczeń wychodzi mi rama 20'', a producent oferuje 19'' lub 21'', jak to rozwiązać ? Jeśli chodzi o dziewczynę to ma mieć ładny kolor te samo zastosowanie co u mnie. Oba rowery do 1300zł, damka może być tańsza ; D Z góry dzięki za pomoc
Shiryu Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Rama 21" będzie ok. Jestem od Ciebie niższy o 10 cm, a komfortowo jeżdżę na 19". Jeśli chodzi o dziewczynę, to tak samo: Lazaro Integral, albo Kands Maestro. W tej cenie po prostu nic lepszego nie ma (chyba, że używki).
Shiryu Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 Specyfikacja prawie identyczna identyczna jak Kandsa/Lazaro w wersji crossowej (czyli bardzo dobra w stosunku do ceny). Skoro wolisz MTB, to żałować nie będziesz.
snk Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Napisano 22 Kwietnia 2014 Dzięki za podpowiedz. Jestem już zdecydowany na MTB!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.