thebodzio092 Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Witam, szukam roweru, może być używany, ostatnio przez 7 lat miałem Krossa Hexagon v7 i byłem z niego niezmiernie zadowolony teraz szukam kolejnego roweru ale kompletnie się na tym nie znam, a we wszystkich sklepach w których byłem czułem się tylko naciągany aby zostawić tam jak największe pieniądze rower nie musi być nowy, jak najbardziej może być używany, w przeciągu ostatnich 2 dni oglądałem 2 rowery które znalazłem na portalu z ogłoszeniami. na obydwu się przejechałem i w sumie mi pasowały, wybredny zbytnio nie jestem, Giant kosztuje 600 a Unibikie 700 bardzo proszę o pomoc który rower wybrać oraz na inne propozycje, pozdrawiam serdecznie i czekam na Waszą pomoc
Tadeus Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Czujemy się zaszczyceni wiarą, jaką pokładasz w nasze możliwości, jednakowoż brakuje choćby skróconego opisu specyfikacji/nazwy modelu i rocznika, a zdjęć nie da się powiększyć na tyle, by zidentyfikować części wizualnie Generalnie, z tego, co kojarzę Hexagony parę lat temu miały całkiem porządny osprzęt (teraz mają słaby za dużo kasy) więc uważaj, byś nie kupił sobie przez przypadek roweru wyraźnie gorszego, niż miałeś.
kalisz98 Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Jeżeli na krosie dobrze ci się jeździ to może poprostu go ulepszysz. Bo za 1000 zł dość słaby można rower dostać
thebodzio092 Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Napisano 20 Kwietnia 2014 GIANT giant alux 6000 niestety nie wiem ile lat był używany, rozmiar kól 26,8; rozmiar ramy 22 Unibike był używany 3 lata, rozmiar kół 26 Obydwa maja jakieś tam drobne rysy, ale przerzutki hamulce amortyzatory wszystko sprawne, więc dlatego byłem niezdecydowany co wybrać. Więcej informacji niestety nie potrafię podać Niestety problem w tym że ten Kros jest dla mnie za mały także nie ma co w niego inwestować
kalisz98 Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 http://allegro.pl/rower-26-tytan-full-alivio-kands-1300-gratisy-i4137000827.htmlJeżeli masz troche więcej kasy to ten rower to najlepszy wybórJeżeli nieTo polecam ten rowerhttp://allegro.pl/kands-energy-1100-mtb-shimano-acera-okazja-i4136949444.html
thebodzio092 Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Napisano 20 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuję za propozycje jednocześnie mam pytanie czemu te rowery które ja opisałem Was nie przekonują ?
kalisz98 Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Bo z tych zdjęć nic nie odczytasz . Jakie modele to są ,poszczególne elementy itd . W nowym masz przewagę bo wiesz że wszystko jest nowe i przez jeden sezon spokojnie można przejeździć bez żadnych napraw
thebodzio092 Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Napisano 20 Kwietnia 2014 Ok, dziękuję za porady, w takim razie uważam temat za zamknięty. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.