Skocz do zawartości

[do 1000zł] uniwersalny na weekendowe przejażdżki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, szukam roweru, może być używany, ostatnio przez 7 lat miałem Krossa Hexagon v7 i byłem z niego niezmiernie zadowolony :laugh:   teraz szukam kolejnego roweru ale kompletnie się na tym nie znam, a we wszystkich sklepach w których byłem czułem się tylko naciągany aby zostawić tam jak największe pieniądze  :sick:

rower nie musi być nowy, jak najbardziej może być używany, w przeciągu ostatnich 2 dni oglądałem 2 rowery które znalazłem na portalu z ogłoszeniami.

na obydwu się przejechałem i w sumie mi pasowały, wybredny zbytnio nie jestem,

Giant kosztuje 600 a Unibikie 700

bardzo proszę o pomoc który rower wybrać oraz na inne propozycje, pozdrawiam serdecznie i czekam na Waszą pomoc  :bye2:

post-173888-0-25844700-1397982280_thumb.jpg

post-173888-0-41449100-1397982300_thumb.jpg

Napisano

Czujemy się zaszczyceni wiarą, jaką pokładasz w nasze możliwości, jednakowoż brakuje choćby skróconego opisu specyfikacji/nazwy modelu i rocznika, a zdjęć nie da się powiększyć na tyle, by zidentyfikować części wizualnie :)

Generalnie, z tego, co kojarzę Hexagony parę lat temu miały całkiem porządny osprzęt (teraz mają słaby za dużo kasy) więc uważaj, byś nie kupił sobie przez przypadek roweru wyraźnie gorszego, niż miałeś.

Napisano

GIANT  giant alux 6000 niestety nie wiem ile lat był używany, rozmiar kól 26,8; rozmiar ramy 22

Unibike był używany 3 lata, rozmiar kół 26

Obydwa maja jakieś tam drobne rysy, ale przerzutki hamulce amortyzatory wszystko sprawne, więc dlatego byłem niezdecydowany co wybrać. 

Więcej informacji niestety nie potrafię podać :sick: 

Niestety problem w tym że ten Kros jest dla mnie za mały także nie ma co w niego inwestować :(

Napisano

Bo z tych zdjęć nic nie odczytasz . Jakie modele to są ,poszczególne elementy itd . W nowym masz przewagę bo wiesz że wszystko jest nowe i przez jeden sezon spokojnie można przejeździć bez żadnych napraw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...