bikemarcin Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Witam jestem na forum o nie długiego czasu przejrzałem wiele tematów dotyczących kolarek ale większości tematy nie dotyczyły dokładnie mojej problematyki. Z tego co się dowiedziałem to warto podać swój wzrost i wagę: wzrost 173 cm waga 59 kg Co do samej kolarki to mam kilka firm; -TREK -RIDLEY -SCOTT -MERIDA ale nie wiem na co zwracać uwagę przy kupnie dlatego proszę doradźcie mi jakom z tych firm wybrać najlepszą kolarkę która zmieściła by się w moim budżecie. Z góry dziękuję za pomoc
Septix Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Zwracaj uwagę na osprzęt a nie markę. Z tego co wymieniłeś to jedynie merida będzie odpowiednia w stosunku cena/jakość a w reszcie przypadków płacisz za markę. Ostatnio widziałem, że canyon robi objazd po Polsce prezentując swoje rowery także jak masz blisko może byc to świetna okazja. link: http://www.canyon.com/_pl/service/news_event.html?nt=4644
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.