jakermit Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Witam mam 185cm wzrostu 75kg wagi, poszukuję rower dla amatora. Rower ma służyć do jazdy 65% jezdnia 35% ubita droga w lesie , sciezka. TAk więc doszedłem do wniosku , że potrzebuje rower crossowy. Wymagania : -na rowerze ma jezdzic sie przyjemnie i lekko. -rower mozliwie jak najmniej awaryjny -rower taki aby do niego nie dokładac Dodam tylko, że to będzie moj pierwszy rower nie licząc tego z komunii. (Nie chciałbym zamawiać roweru przez neta , ponieważ chciałbym pierw się do niego "przymiezyc")Moje typy to : Kands Maestro (1400zł) - widziałem go dziś szczerze jego wygląd nie spodobał mi się Lazaro Integral V3 (1300zł) - widziałem go tylko na allegro wygląd niestety gorszy niż Kands cross evado 3.0 (1999zł - możliwość zakupu ratalnego w takiej samej cenie) - widziałem go dziś wygląd jak najbardziej okej.Niestety nie znam się kompletnie na sprzęcie tak więc bardzo proszę o pomoc w wyborze ,ewentualnie o jakieś inne propozycje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.