almaster Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Witam. O ile z dobraniem długości nie mam problemu, o tyle boję się czy nowy mostek nie będzie wyższy/niższy. Nie chciałbym kombinować z podkładkami. Obecnie mam ritcheya pro z 2005 roku, ale jest cały pozdzierany i brzydko to wygląda. Zmieniam prawdopodobnie na czerwony ritcheya wcs z 2011 roku. Czy wysokości mostków są takie same? Miałem standard na kierownicę 25, teraz będzie miał na 31.
gof Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zasadniczo mostki maja dlugosc i kat nachylenia. Normalnie ta informacja jest gdzies na mostku nadrukowana, jak bardzo obdarty jest ten Twoj? Sprobuj zajrzec do srodka zacisku na kierownice.
almaster Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Napisano 8 Kwietnia 2014 Mój mostek ma 40mm wysokości, a te nowe mają 42...kurczę nie wiem skąd wziąć 3mm podkładki, ewentualnie swoją obciąć 2mm, ale to by dziwnie wyglądało.
Druid Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Najlepiej Kupić Pro posiada w komplecie chyba 3 mm podkładkę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.