LFC Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Witam, jako że nie znam się kompletnie a nie chcę kupić jakiegoś szajsu proszę o pomoc w wyborze roweru. Będę nim jeździł głównie po asfalcie ale po jakiś lasach też. Nie jest mi potrzebny jakiś super rower za kilkanaście tysięcy więc proszę o wybór jakiegoś dobrego roweru za ok. 1000zł (max. 1500zł). Mam 185cm.
Shiryu Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Rzuć okiem na Kands Energy 1300, rama pewnie 21"
LFC Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Napisano 7 Kwietnia 2014 W tej cenie najlepszy? Ogólnie to widzę że tam niektóre elementy ma plastikowe chyba, czy w tej cenie nie da się kupić czegoś co ma wszystkie części z metalu?
Shiryu Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Pytasz o napęd? Takie rzeczy to chyba dopiero przy osprzęcie klasy Deore.
LFC Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Napisano 7 Kwietnia 2014 Chodzi mi dokładnie o to na czym jest łańcuch i są do tego pedały przyczepione (nie wiem jak to się nazywa ). W sumie nieważne, czy w tej cenie jeszcze jakiś inny dobry rower można kupić czy w tym przedziale cenowym to jest bezsprzecznie najlepszy wybór?
asked Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Musi byc nowy? Za 1500 mozesz kupic całkiem fajny rower używany na dość dobrym osprzecie... Sent from my iPhone using Tapatalk
LFC Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Napisano 7 Kwietnia 2014 Tylko i wyłącznie nówka mnie interesuję, jak się "wciągnę" to na pewno zainwestuję więcej, teraz max. 1500zł i chcę nowy. Poczytałem i tutaj za 1600zł: http://www.erowery.pl/rower-kross-hexagon-x5-model-2014 Czy to jest dobry wybór bo opinie ma dobre?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.