Skocz do zawartości

[do 3000] XC - wycieczki wokół miasta (asfalt,szutr) + góry

widawa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam. Od dawna już zamierzam kupić rower najpierw myślałem o enduro nawet założyłem wątek jeden ale w końcu padło na XC HT, mam 190 cm waga około 84 kg , chyba będą takie dane potrzebne żeby mi pomóc ;p 
przeglądałem stronki czytałem komentarze i znalazłem pare modeli , dodam że to będzie mój pierwszy XC, wcześniej miałem rower do Dirtu więc jakieś tam pojęcie o jeździe mam , przynajmniej tak mi sie wydaje ;p

Kellys magic expert 
kellys tnt 
cube aim
scot scale 970
cube analog 
giant talon 
canyon yellowstone al 3.9 ten ostatni chyba najlepiej mi się podoba i chyba wchodzą w rachubę tylko koła 29 

zastosowanie to właśnie jak w temacie , takie wycieczki wokół miasta asfalt + szutr , w góry mam blisko i tez o nich myślałem
i czy jest możliwość np do takiego roweru dołączenie sakwy na dłuższą wycieczkę ?
miło mi będzie jak pomożecie smile.gif i najważniejsze to cena.... ... 

Napisano

na pewno wchodzi w grę rower używany tylko nakierujcie mnie jakoś żebym wiedział w czym szukać , i na pewno będę też szukał wyprzedaży z 2013 r po sklepach trzeba będzie się przejść może coś gdzieś znajdę :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

jeszcze mam taka opcje  GT Karakoram 1.0  i mógłbym mieć ten rower zdecydowanie poniżej 3000 tys , co myślicie 

i jest wersja męska i damska tego roweru hmm czym się różni ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...