widawa Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 witam. Od dawna już zamierzam kupić rower najpierw myślałem o enduro nawet założyłem wątek jeden ale w końcu padło na XC HT, mam 190 cm waga około 84 kg , chyba będą takie dane potrzebne żeby mi pomóc ;p przeglądałem stronki czytałem komentarze i znalazłem pare modeli , dodam że to będzie mój pierwszy XC, wcześniej miałem rower do Dirtu więc jakieś tam pojęcie o jeździe mam , przynajmniej tak mi sie wydaje ;pKellys magic expert kellys tnt cube aimscot scale 970cube analog giant talon canyon yellowstone al 3.9 ten ostatni chyba najlepiej mi się podoba i chyba wchodzą w rachubę tylko koła 29 zastosowanie to właśnie jak w temacie , takie wycieczki wokół miasta asfalt + szutr , w góry mam blisko i tez o nich myślałemi czy jest możliwość np do takiego roweru dołączenie sakwy na dłuższą wycieczkę ?miło mi będzie jak pomożecie i najważniejsze to cena.... ...
widawa Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Napisano 6 Kwietnia 2014 na pewno wchodzi w grę rower używany tylko nakierujcie mnie jakoś żebym wiedział w czym szukać , i na pewno będę też szukał wyprzedaży z 2013 r po sklepach trzeba będzie się przejść może coś gdzieś znajdę
widawa Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Napisano 7 Kwietnia 2014 erzurum polecił mi jeszcze agang gangsta 7.29
erzurum Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 i jeszcze dwa inne o których zapomniałeś a warto się zastanowić: http://allegro.pl/legionowo-romet-rambler-29-r-line-1-0-i4111665911.html http://allegro.pl/jamis-dragon-29-sport-2013-czarny-15-21cali-i4041427213.html
widawa Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Napisano 22 Kwietnia 2014 jeszcze wpadłem na taki pomysł , jest możliwość negocjacji ceny u Canyon :>
widawa Napisano 5 Maja 2014 Autor Napisano 5 Maja 2014 jeszcze mam taka opcje GT Karakoram 1.0 i mógłbym mieć ten rower zdecydowanie poniżej 3000 tys , co myślicie i jest wersja męska i damska tego roweru hmm czym się różni ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.