Skocz do zawartości

[800/900zł] MTB głównie na miasto, rzadziej teren

Demsky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Poszukuje roweru w cenie do 800zł. W większości będę poruszał się po mieście, raz na jakiś czas zdarzy się wyjechać gdzieś w las ;) Wzrost: 176, waga: 72kg, więc chyba celować w ramę 19" ;) Z tego co sam już wyszukałem w tej cenie polecany jest Lazaro Integral V1, problem w tym, że nie widzę żeby gdziekolwiek był dostępny w tej chwili ;) Znalazłem też Kands Energy 700, pytanie tylko czy to dobry wybór, bo gdzieś czytałem, że nie opłaca się brać kandsów poniżej modelu 1100 :> Widzę też, że polecany jest Kands 1300, z tym, że to już koszt 1150/1300zł, zależnie od hamulców. Pytanie czy szukać coś w cenie 800zł, czy poczekać jeszcze trochę i dołożyć do Kandsa 1300? Jeśli szukać teraz - co polecacie? ;) A jeśli brać Kandsa 1300 to V-brake czy tarcze?

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam ;)

Napisano

Właśnie patrzyłem na tego Integrala V3. Chyba się skuszę i dołożę parę stówek ;) Ale znalazłem też Kands Maestro, porównywalny z Integralem V3, który wybór lepszy? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...