HzO Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam, mam w planach w najbliższych dniach dokonać kupna roweru crossowego. Rower ma mi służyć do jazdy rekreacyjnej ( w okolicy mam wiele ładnych tras asfaltowych z krajobrazami, i jeszcze więcej dróg gruntowych, utwardzanych - leśnych ścieżek). Poza tym chcę wykorzystywać rower do jazdy codziennej (10-100km dziennie), tj. jazda do szkoły, sklepu, po mieście itp, wiadomo - uniwersalizm. Czytałem wiele opinii na tym, i nie tylko na tym forum i wytypowałem kilka rowerów. Chciałbym, abyście pomogli mnie utwierdzić w przekonaniu poprawności, eliminując ewentualne rowery - dążę do wyłonienia "tego jedynego". Oto moi pretendenci: - Kelly's Cube- Kelly's Axis - Merida Crossway ( 10/20/30/40 ) - Wheeler Cross 6.3 A może ktoś z was zaproponuje coś konkretnego także w tych pieniądzach?
HzO Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Napisano 3 Kwietnia 2014 Wiele się dowiedziałem, rower kupiłem. Temat proszę zamknąć. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi...
krolinho Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Hej, na który się zdecydowałeś? Bo ja mam podobny problem, tylko rozważam jeszcze Kross Evado 4.0
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.