Skocz do zawartości

[rower] Scott voltage yz15 zakup - Pilne!

Sokol32313

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich!

Planuje zakup nowego roweru. Mój wybranek to ten egzemplarz http://tablica.pl/oferta/rower-scott-voltage-yz15-super-stan-CID767-ID595H5.html#

Mam parę pytań

1.Kosz serwisowania hamulcu hydraulicznego, ponieważ ten rower chyba takie posiada.

2.Czy cena za rower jest ok?

3.Rower ma służyć do jazdy głównie po ścieżce rowerowej, czasami wypad na bezdroża (korzenie drzew, kurz, błoto, hopki) czy ten rower to wytrzyma?

Dodaje że jestem KOMPLETNIE zielony w tematach rowerowych, przesiadam się z kompletnego rzęcha który ledwo jeździ.

Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam. :)

Napisano

To znaczy ze jest do kitu, jak ten amor tak wyglada? Jakbym kupil to trzeba go wymienic czy nie? O czym to swiadczy?

A jezeli komus sie nudzi, to moze mi poszukac roweru do 1000 na 26 kolach z Lublina :)

A podobno jego syn jezdzil nim okazyjnie

Napisano

Byłem i widziałem, na moje to te hamulce są jakieś słabe, nigdy nie jeździłem rowerem z hydraulikami ale jakieś takie dziwne, klamki dosyć twarde, ale i dosyć miękkie, żadnych wycieków nie ma. Cena do obniżenia na koszt dętki, tak powiedział sprzedający :D Co robić? Ogólnie ładny, opony super stan, amor dobrze pracuje, ale nie wiem czy brać. Dodarcie! :)

HELP :D
Napisano

Na rower mogę wydać max 1000zł to po pierwsze, po drugie muszę go zobaczyć w realnym świecie, siąść, przejechać się itp, więc tylko z Lublina. Jak patrze na te oferty i na ceny to to wydaje mi się być najlepszy z tych wszystkich, jak chcesz sam zobacz na tablicy czy allegro ogłoszenia z Lublina i się przekonasz.

Napisano

Ok, to moja ostatnia chwila zastanowienia. Ostateczna cena to 950 zł. Opłaca się go kupić? Pytanie to znawców w tym temacie. Jutro muszę wiedzieć. Pozdrawiam! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...