Skocz do zawartości

[do 2500zł] Czy Kross Evado 5.0 będzie dobry?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam się czy Kross Evado 5.0 z 2013r. za 2300 PLN to dobra inwestycja. Rower jest używany, jednak przejechane tylko ok. 30km. Gwarancję ma do września 2015r. Mój obecny rower to jakaś chińszczyzna z allegro za parę złotych. Jeżdżę 3 razy w tygodniu po 25 - 30 km. Na dłuższe trasy muszę pożyczać od kolegi Mongoose Pro NX 7.2 Dlatego widząc różnicę w jeździe na prawdziwym rowerze przez duże R a moim wynalazku postanowiłem zmienić pojazd. Czy opłaca się kupić tego Krossa czy lepiej poszukać czegoś innego? Jeżdżę po asfalcie i po leśnych drogach. 

Napisano

Jeśli ma faktycznie tyle przejechane to jest jak nowy a więc za taką kase bym brał. Praktycznie nowy tej klasy bez mała 3 tyś :) 

Napisano

Jeżeli chodzi o cenę to wiem, że się opłaca. Pytanie tylko czy za takie pieniądze nie można kupić czegoś lepszego. 

Napisano

Jeżeli chodzi o cenę to wiem, że się opłaca. Pytanie tylko czy za takie pieniądze nie można kupić czegoś lepszego. 

Coś lepszego za te pieniądze ? Wolne żarty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...