doktorone Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Witam, mam 180 cm wzrostu 74 kg wagi, szukam roweru który głownie będzie mi służył do jazdy po lesie, wyjazdy w góry. Co mozecie polecic? cena około 6500 zł
doktorone Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 sprzedawcy odradzają full, nie wiem co o tym sądzić.
szybkilopez Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 sprzedawcy odradzają full Chciałbym poznać tych sprzedawców a w tej cenie to możesz już coś kupić konkretnego lub dokładając trochę mieć ktm lycan 651
doktorone Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 szybkilopez mówisz o tym: http://www.ktm-shop.pl/product-pol-1458-KTM-Lycan-651.html ??? troche sporo trzeba dołozyć nie ta półka!!! sprzedawcy w ski team prowadziłem rozmowę o rowerach cube, mówił, że najlepiej wziąć rower HT na kołach 29... jeśli chodzi o moje oczekwiania, tak jak pisałem lasek, ścieżki w górach... 25% asfalt bo czasem trzeba gdzieś dojechać Chciałbym poznać tych sprzedawców a w tej cenie to możesz już coś kupić konkretnego lub dokładając trochę mieć ktm lycan 651 mówisz o tym: http://www.ktm-shop....-Lycan-651.html ??? troche sporo trzeba dołozyć nie ta półka!!! sprzedawcy w ski team prowadziłem rozmowę o rowerach cube, mówił, że najlepiej wziąć rower HT na kołach 29... jeśli chodzi o moje oczekwiania, tak jak pisałem lasek, ścieżki w górach... 25% asfalt bo czasem trzeba gdzieś dojechać a to: http://www.ktm-shop.pl/product-pol-1469-KTM-Ultra-Race-29er.html
szybkilopez Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Dokładnie ten tylko cena nie ta kupiłbyś go za 7800,- ja taki kupiłem i w tej cenie.
doktorone Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 Chciałbym poznać tych sprzedawców a w tej cenie to możesz już coś kupić konkretnego lub dokładając trochę mieć ktm lycan 651 To gdzie Ty to w takiech cenie wychaczyłeć???? prawie 50% rabatu!!!!????
szybkilopez Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Jeździłeś już na 29"? Dobrze byłoby spróbować czy taki będzie Ci pasował, a że takie teraz proponują w sklepach normalka jak dla mnie 27,5" na rower górski jest w sam raz.
szybkilopez Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Gość z Austrii ściąga nówki sztuki wystawia na allegro, ale można się dogadać poza i cena będzie inna, a jak potrafisz się dobrze targować to jeszcze coś lepiej ugrasz. Z tego co widzę ma 17" i 19" więc przy Twoim wzroście 19" byłaby ok.
doktorone Napisano 24 Marca 2014 Autor Napisano 24 Marca 2014 Niestety nie próbowałem 29, sprzedawcy mocno promoją te koła/rowery, wiele zalet wymieniają, dlatego moja wizyta na forum, pogadać z użytkownikami.
szybkilopez Napisano 24 Marca 2014 Napisano 24 Marca 2014 No tak mówią o samych plusach choć i minusów też się znajdzie trochę... koła nie są tak sztywne, nie jest tak skrętny jak mniejsze 26" czy 27,5" a jeżdżąc po lesie między drzewami to ma znaczenie, a rower górski w swoim założeniu powinien być szybki, zwrotny. Te koła 29" zostawiłbym dla crossów, szosówek tam się nadają
Karolseq Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 @doktorone - Kupiłeś już rower? Pytam ponieważ od wczoraj jestem posiadaczem KTM Lycan 651, dokładnie takiego jak ma szybkilopez. Problem jest taki, że źle dobrałem ramę, mam 19" a potrzebuję 17". Mogę odsprzedać nówkę rower za dobre pieniądze jeśli będziesz zainteresowany to prześlę Ci zdjęcia. Rower jest nowy, nie używany. Naprawdę jest to świetny sprzęt warty każdych pieniędzy, tyle że nie ten rozmiar No prawie taki jak szybkilopez ma.... mój jest jeszcze fabryczny, a jego ma wymienioną kierownicę, sztycę z siodełkiem, pedały i hamulce
Krzaku Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Cześć Jeśli nadal jesteś zainteresowany, posiadam fulla do Enduro- Agang Cult 3.0 rozmiar M cenie około 5000zł, gdyby to do Ciebie przemówiło, podeślę więcej informacji oraz zdjęcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.