exlemon Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Witam, mam na sprzedaż rower, który kupiłem pod koniec 2013 roku. Rower jest świetny, mało jeżdżony, co łatwo zauważyć na ramie. Poprzedni właściciel miał nim jeździć do pracy, ale był nim tylko kilka razy, a później rower stał na strychu. Ja sprzedaję, bo tęsknię za szosówką Rama (materiał): Alu Superlite 7005 podwójnie cieniowana, geomatria RFRWidelec: ROCK SHOX Reba SL 100mm, Motion Control, PoplocPrzerzutka przednia: Shimano SLX FD-M660 Top Swing, 34,9mmPrzerzutka tylna: Shimano Deore XT RD-M772 ShadowKorba: Shimano SLX FC-M660 Hollowtech II 44x32x22T. 175mmŚrodek suportu: ZintegrowanyKaseta: Shimano Deore CS-HG50 11-32T, 9-speedPedały: nowe spd M-520Piasta przednia: Sunringle Ryde XMBPiasta tylna: Sunringle Ryde XMBObręcze: Sunringle Ryde XMBOpony: Schwalbe Nobby Nic Triple Compound 2,25 / Schwalbe Racing Ralph Triple Compound 2,25Manetki: Shimano SLX SL-M660 Rapidfire-Plus, 9-speedHamulec przedni: Formula Oro K18 tarczowe hydrauliczne 180mmHamulec tylny: Formula Oro K18 tarczowe hydrauliczne 160mmKierownica: Easton EA30 Lowriser OversizedMostek: Easton EA30 OversizedStery: FSA nr10 półzintegrowaneSiodełko: RFR Natural Shape 0.1 MSztyca: Easton EA30 31,6mmRower naprawdę świetnie się prezentuje i równie dobrze sprawuje się w terenie Polecam!Możliwość podwiezienia roweru do 300 km. Koszt paliwa pokrywa kupujący. (ok. 60 zł)Witam, mam na sprzedaż rower, który kupiłem pod koniec 2013 roku. Rower jest świetny, mało jeżdżony, co łatwo zauważyć na ramie. Poprzedni właściciel miał nim jeździć do pracy, ale był nim tylko kilka razy, a później rower stał na strychu. Ja sprzedaję, bo tęsknię za szosówką
exlemon Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 Gdzieś mi umknęła Cena 2700 do lekkiej negocjacji
kemot1974 Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 cześć, rozumiem, że jesteś drugim właścicielem. Ile rower ma lat ?
123pla Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Obstawiam, ze to ten model : http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/966/Cube.LTD.Race/
exlemon Napisano 24 Marca 2014 Autor Napisano 24 Marca 2014 Tak jak napisał kolega 123pla jest to model z 2009 roku, kupiony w 30 października 2010 (udokumentowane), ale fakt, że stał długo nie używany można ocenić gołym okiem Wszystkie przeglądy są udokumentowane. Posiadam również "instrukcję obsługi"
Saymon Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam, mam na sprzedaż rower, który kupiłem pod koniec 2013 roku. Rower jest świetny, mało jeżdżony, co łatwo zauważyć na ramie. Poprzedni właściciel miał nim jeździć do pracy, ale był nim tylko kilka razy, a później rower stał na strychu. Ja sprzedaję, bo tęsknię za szosówką Rama (materiał): Alu Superlite 7005 podwójnie cieniowana, geomatria RFR Widelec: ROCK SHOX Reba SL 100mm, Motion Control, Poploc Przerzutka przednia: Shimano SLX FD-M660 Top Swing, 34,9mmPrzerzutka tylna: Shimano Deore XT RD-M772 ShadowKorba: Shimano SLX FC-M660 Hollowtech II 44x32x22T. 175mm Środek suportu: ZintegrowanyKaseta: Shimano Deore CS-HG50 11-32T, 9-speed Pedały: nowe spd M-520 Piasta przednia: Sunringle Ryde XMBPiasta tylna: Sunringle Ryde XMBObręcze: Sunringle Ryde XMBOpony: Schwalbe Nobby Nic Triple Compound 2,25 / Schwalbe Racing Ralph Triple Compound 2,25 Manetki: Shimano SLX SL-M660 Rapidfire-Plus, 9-speed Hamulec przedni: Formula Oro K18 tarczowe hydrauliczne 180mm Hamulec tylny: Formula Oro K18 tarczowe hydrauliczne 160mm Kierownica: Easton EA30 Lowriser Oversized Mostek: Easton EA30 OversizedStery: FSA nr10 półzintegrowane Siodełko: RFR Natural Shape 0.1 M Sztyca: Easton EA30 31,6mm Rower naprawdę świetnie się prezentuje i równie dobrze sprawuje się w terenie Polecam! Możliwość podwiezienia roweru do 300 km. Koszt paliwa pokrywa kupujący. (ok. 60 zł)Witam, mam na sprzedaż rower, który kupiłem pod koniec 2013 roku. Rower jest świetny, mało jeżdżony, co łatwo zauważyć na ramie. Poprzedni właściciel miał nim jeździć do pracy, ale był nim tylko kilka razy, a później rower stał na strychu. Ja sprzedaję, bo tęsknię za szosówką Witam! Czy ogłoszenie jest wciąż aktualne? Gdzie można rzucic okiem na rower i ewentualnie udac się na jazde próbną? Pozdrawiam, Szymon.
exlemon Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam, czy aktualne będę wiedział jutro wieczorem, bo mam jednego Pana, który go zarezerwował. Także odezwę się jutro wieczorem. Pozdrawiam
exlemon Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Napisano 5 Kwietnia 2014 Ogłoszenie nieaktualne. Do zamknięcia. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie
Mod Team Maniak Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.