Skocz do zawartości

[rower] Sprzedam Cube Ltd Race 20"

exlemon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam na sprzedaż rower, który kupiłem pod koniec 2013 roku. Rower jest świetny, mało jeżdżony, co łatwo zauważyć na ramie. Poprzedni właściciel miał nim jeździć do pracy, ale był nim tylko kilka razy, a później rower stał na strychu. Ja sprzedaję, bo tęsknię za szosówką :)

Rama (materiał): Alu Superlite 7005 podwójnie cieniowana, geomatria RFR
Widelec: ROCK SHOX Reba SL 100mm, Motion Control, Poploc
Przerzutka przednia: Shimano SLX FD-M660 Top Swing, 34,9mmPrzerzutka tylna: Shimano Deore XT RD-M772 ShadowKorba: Shimano SLX FC-M660 Hollowtech II 44x32x22T. 175mm
Środek suportu: ZintegrowanyKaseta: Shimano Deore CS-HG50 11-32T, 9-speed
Pedały: nowe spd M-520
Piasta przednia: Sunringle Ryde XMBPiasta tylna: Sunringle Ryde XMBObręcze: Sunringle Ryde XMBOpony: Schwalbe Nobby Nic Triple Compound 2,25 / Schwalbe Racing Ralph Triple Compound 2,25
Manetki: Shimano SLX SL-M660 Rapidfire-Plus, 9-speed
Hamulec przedni: Formula Oro K18 tarczowe hydrauliczne 180mm
Hamulec tylny: Formula Oro K18 tarczowe hydrauliczne 160mm
Kierownica: Easton EA30 Lowriser Oversized
Mostek: Easton EA30 OversizedStery: FSA nr10 półzintegrowane
Siodełko: RFR Natural Shape 0.1 M
Sztyca: Easton EA30 31,6mm

Rower naprawdę świetnie się prezentuje i równie dobrze sprawuje się w terenie ;) Polecam!

Możliwość podwiezienia roweru do 300 km. Koszt paliwa pokrywa kupujący. (ok. 60 zł)Witam, mam na sprzedaż rower, który kupiłem pod koniec 2013 roku. Rower jest świetny, mało jeżdżony, co łatwo zauważyć na ramie. Poprzedni właściciel miał nim jeździć do pracy, ale był nim tylko kilka razy, a później rower stał na strychu. Ja sprzedaję, bo tęsknię za szosówką :)

post-139682-0-95081800-1395509933_thumb.jpg

Napisano

Tak jak napisał kolega 123pla jest to model z 2009 roku, kupiony w 30 października 2010 (udokumentowane), ale fakt, że stał długo nie używany można ocenić gołym okiem :) Wszystkie przeglądy są udokumentowane. Posiadam również "instrukcję obsługi" :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam, mam na sprzedaż rower, który kupiłem pod koniec 2013 roku. Rower jest świetny, mało jeżdżony, co łatwo zauważyć na ramie. Poprzedni właściciel miał nim jeździć do pracy, ale był nim tylko kilka razy, a później rower stał na strychu. Ja sprzedaję, bo tęsknię za szosówką :)

Rama (materiał): Alu Superlite 7005 podwójnie cieniowana, geomatria RFR

Widelec: ROCK SHOX Reba SL 100mm, Motion Control, Poploc

Przerzutka przednia: Shimano SLX FD-M660 Top Swing, 34,9mmPrzerzutka tylna: Shimano Deore XT RD-M772 ShadowKorba: Shimano SLX FC-M660 Hollowtech II 44x32x22T. 175mm

Środek suportu: ZintegrowanyKaseta: Shimano Deore CS-HG50 11-32T, 9-speed

Pedały: nowe spd M-520

Piasta przednia: Sunringle Ryde XMBPiasta tylna: Sunringle Ryde XMBObręcze: Sunringle Ryde XMBOpony: Schwalbe Nobby Nic Triple Compound 2,25 / Schwalbe Racing Ralph Triple Compound 2,25

Manetki: Shimano SLX SL-M660 Rapidfire-Plus, 9-speed

Hamulec przedni: Formula Oro K18 tarczowe hydrauliczne 180mm

Hamulec tylny: Formula Oro K18 tarczowe hydrauliczne 160mm

Kierownica: Easton EA30 Lowriser Oversized

Mostek: Easton EA30 OversizedStery: FSA nr10 półzintegrowane

Siodełko: RFR Natural Shape 0.1 M

Sztyca: Easton EA30 31,6mm

Rower naprawdę świetnie się prezentuje i równie dobrze sprawuje się w terenie ;) Polecam!

Możliwość podwiezienia roweru do 300 km. Koszt paliwa pokrywa kupujący. (ok. 60 zł)Witam, mam na sprzedaż rower, który kupiłem pod koniec 2013 roku. Rower jest świetny, mało jeżdżony, co łatwo zauważyć na ramie. Poprzedni właściciel miał nim jeździć do pracy, ale był nim tylko kilka razy, a później rower stał na strychu. Ja sprzedaję, bo tęsknię za szosówką :)

Witam!

Czy ogłoszenie jest wciąż aktualne? Gdzie można rzucic okiem na rower i ewentualnie udac się na jazde próbną? ;)

Pozdrawiam, 

Szymon.

Napisano

Witam,

czy aktualne będę wiedział jutro wieczorem, bo mam jednego Pana, który go zarezerwował. Także odezwę się jutro wieczorem. Pozdrawiam :)

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...