ponerek Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 jak w temacie, jestem zmuszony, wymienić supp.i korbę, stara korba nie nadaje się już do użycia jakiegokolwiek potrzebna jest ona do ramy http://img406.imageshack.us/img406/553/ramakameleon4.jpg takiej jak ta, jestem laikiem w tym temacie więc jak by ktoś coś polecił najlepiej tak do 100 zł , no może być z małym haczykiem rower raczej do jazdy po mieście,
ponerek Napisano 18 Marca 2014 Autor Napisano 18 Marca 2014 raczej taki pojechać tu tam, po drodze przeskoczyć kilka przydrożnych krawężników,pościgać się z kolegą,jakoś zbyt wyczynowy to też nie jeżeli to coś zmienia to amortyzatory sr suntour xcm, łańcuch Sram , koła , bynajmniej tylne też do wymiany kompleksowo, więc jak ktoś wie o jakimś zestawie idealnie się zgrywającym, to też proszę o rady Obecne opony to 2.25 zastanawiam się czy nie zmniejszyć, bo zdaje mi się że będą stawiały mniejszy opór a jazda będzie lżejsza, mylę się ? ogółem dodam że lubię sobie że tak powiem "powginać amortyzator", ale to tak po ulicy nic jakoś wyczynowo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.