jeronimo1 Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 NIe znalazłem podbnego tematu, więc pozwolę sobie na mini recenzję. Pojawił się w sprzedaży nowy magazyn Bike. Reklamowany jako magazyn MTB nr 1 w Europie. Jako, że przebywam na L4 ze wskazaniami do leżenia, z ciekawości nabyłem numer. 132 strony, ładny papier, format podobny do Magazynu Rowerowego, trochę mniejszy niż bB. Sporo reklam w środku, całośc(prawie) poświęcona rowerom MTB. Merytorycznie nie oceniam, ale... sporo testów, niestety rowerów z przedziału ponad 10.000 zł. - na razie mogę sobie tylko poczytać dużo opisów nowinek technicznych fajny test opon z podanymi oporami toczenia test kół (niestety też w cenach mocno powyżej średniej - najtańsze 539... Euro poza tym opiy warsztatowe - np. jak umyć rower, opisy treningów, i inne takie, całość dostępna także w wydaniu internetowym http://magazynbike.pl/index.php Dla mnie ciekawa alternatywa dla bB czy Magzynu rowerowego. Do pierwszego numeru dodatek - Dziennik Treningowy 2014 aha, i cena trochę wysoka, bo 12 zł. (11,90) Jak przeczytam cały, dopiszę więcej. Idę czytać
Mod Team adamos Napisano 6 Marca 2014 Mod Team Napisano 6 Marca 2014 Sol już wspominał tutaj.Magazyn, jak magazyn. Kolejny z wielu.Szczerze mówiąć, to trochę kasy szkoda na jeszcze więcej makulatury, skoro teraz można prawie wszysto to samo w necie wyczytać, i to na długo przed wydrukowaniem gazety (no, może poza szerszymi testami porównawczymi).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.