rafalovy Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Do tej pory jeździłem na marketówce na kilkaset złotych i czas chyba przenieść się na coś innego spędziłem kilka godzin czytając te forum i zrobiłem selekcje rowerów które mi się podobały do tej ceny i wybrałem te, a raczej ten, który jak najbardziej odpowiadał mi Przy mojej wadze 110kg przy 195cm wzrostu nie da się ukryć że potrzebuje duży i wytrzymały rower, rama 21 cali i kasety, więc postanowiłem dokładniej przyjrzeć się rowerowi: Kands Energy 1300 Czy rower ten jest dobry do mnie jeśli chodzi o wymiary fizyczne i do terenu w którym będzie jeździł (jak w temacie)? Nie oczekuje od roweru szybkości, myślę że rzadko przekraczam 20km/h, liczę raczej na wygodę, i żeby nie rozwalił się po 50km Nie mam wielu pieniędzy na lepszy rower więc myślę że poszukiwania skończą się szybko. Proszę o opinie co do mojego wyboru i czy spokojnie mogę kupić ten rower Pozdrawiam serdecznie, Rafał.
kamar59 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 http://www.forumrowerowe.org/topic/88051-rower-kands-energy-1300/
rafalovy Napisano 23 Lutego 2014 Autor Napisano 23 Lutego 2014 a ROMET RAMBLER 5.0 jak się ma do kandsa?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.