iDaniel Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Hej, poszukuję kominiarki, która będzie skutecznie chronić zatoki przed wiatrem na aktualną lekko zimową pogodę. Czy możecie polecić coś? Pozdrower, Daniel
Jaca911 Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Jak szukałem kominiarki to nie znalazłem żadnej z "windstoperem" na czoło. Są z osłoną szyi, klaty ale czoła nie widziałem. Więc do kompletu kupiłem czapkę pod kask z paskiem z wind stop. Jak jest tylko zimno to sama czapka i kask, jak bardziej zimno to kominiarka, czapka i kask, a jaj jeszcze bardziej zimno to dokłada jeszcze podrobke buffa
iamkucharz Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Ja ostatnio zakupilem kominiarke 4f z windstopperem I jestem mega zadowolony ale niestety zatoki nie sa dobrze chronione. Moim zdaniem ciezko Ci bedzie taka znalezc Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka
Kisiel94 Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 @up A masz może jakiś link? Pytam się, bo może kupowałeś przez neta? Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
iamkucharz Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Wrzucę Ci dziś foto bo kupowałem w moim lokalnym sportowym sklepie. Kominiarka nie kosztowała majątku a naprawdę jestem mega z niej zadowolony.
iDaniel Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Jak szukałem kominiarki to nie znalazłem żadnej z "windstoperem" na czoło. Są z osłoną szyi, klaty ale czoła nie widziałem. Więc do kompletu kupiłem czapkę pod kask z paskiem z wind stop. Jak jest tylko zimno to sama czapka i kask, jak bardziej zimno to kominiarka, czapka i kask, a jaj jeszcze bardziej zimno to dokłada jeszcze podrobke buffa A jak czapka się sprawdza? Skutecznie blokuje wiatr?
Jaca911 Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Wiatr blokuje, oddychalnosc jakaś jest ale włosy mokre. Czapka od środka wydaje sie sucha a na wierzchu wilgotna. Mówimy o czapce pod kask - taka mycka. A i jeszcze ważne zasłania uszy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.