Skocz do zawartości

[Kominiarka] na lekką zimę, ale blokująca wiatr

iDaniel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

poszukuję kominiarki, która będzie skutecznie chronić zatoki przed wiatrem na aktualną lekko zimową pogodę. Czy możecie polecić coś?

Pozdrower,

Daniel

Napisano

Jak szukałem kominiarki to nie znalazłem żadnej z "windstoperem" na czoło. Są z osłoną szyi, klaty ale czoła nie widziałem. Więc do kompletu kupiłem czapkę pod kask z paskiem z wind stop. Jak jest tylko zimno to sama czapka i kask, jak bardziej zimno to kominiarka, czapka i kask, a jaj jeszcze bardziej zimno to dokłada jeszcze podrobke buffa

Napisano

Ja ostatnio zakupilem kominiarke 4f z windstopperem I jestem mega zadowolony ale niestety zatoki nie sa dobrze chronione. Moim zdaniem ciezko Ci bedzie taka znalezc

Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Wrzucę Ci dziś foto bo kupowałem w moim lokalnym sportowym sklepie. Kominiarka nie kosztowała majątku a naprawdę jestem mega z niej zadowolony.

Napisano

Jak szukałem kominiarki to nie znalazłem żadnej z "windstoperem" na czoło. Są z osłoną szyi, klaty ale czoła nie widziałem. Więc do kompletu kupiłem czapkę pod kask z paskiem z wind stop. Jak jest tylko zimno to sama czapka i kask, jak bardziej zimno to kominiarka, czapka i kask, a jaj jeszcze bardziej zimno to dokłada jeszcze podrobke buffa

A jak czapka się sprawdza? Skutecznie blokuje wiatr?

Napisano

Wiatr blokuje, oddychalnosc jakaś jest ale włosy mokre. Czapka od środka wydaje sie sucha a na wierzchu wilgotna.

Mówimy o czapce pod kask - taka mycka. A i jeszcze ważne zasłania uszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...