prawie jak premier Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 Mam troche częsci kupionych przez neta i szukam miejsca gdzie by mi to dobrze złozyli za rozsadne pieniadze.
manio49 Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 kup narzędzia i sam złóż. a jak chcesz w serwisie to napisz chociaż gdzie mieszkasz...
prawie jak premier Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Napisano 3 Czerwca 2006 Mieszkam na zadupiu (Zacisze) w jakim rejonie miasta byłby taki serwis to akurat najmniej mnie interesuje. Ile mniej więcej będzie mnie taka zabawa kosztować?
Ecia Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 Na Browarnej składają za rozsądne pieniądze (tyle wiem z własnego doświadczenia) . Pozdrówko zaciszańskie .
prawie jak premier Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Napisano 4 Czerwca 2006 Ile mniej więcej? (bez zaplatania kół, posiadam gotowe od shimano) Pozdrówki dopytujące
Ecia Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 Ode mnie jakiś rok temu z zaplataniem wzięli 80 zeta (o ile dobrze pamiętam; w każdym razie na pewno nie więcej). Wszystkie części dostarczyłam od siebie. Mojemu Rycerzowi za rozłożenie roweru do gołej ramy i złożenie z powrotem (na tych samych częściach - czyli bez zaplatania) policzyli chyba tyle samo. Pozdrówko rozliczeniowe .
Pablosdr Napisano 13 Czerwca 2006 Napisano 13 Czerwca 2006 A ja mimo że mieszkam na mokotowie, bywam na targówku, to do warsztatu jeżdzę na Bielany. Mam tam fajny warsztacik i za złożenie roweru zapłaciłem bodajże 80 zł. Zaplotałem koła i za oba zapłaciłem 60 zł. Michał, czyli "Pan Kierownik" tegoż warsztatu jest mega uczciwym kolesiem i nigdy nie wciska czegoś co jest złomem. Jak wie że jakąś część można kupić taniej na allegro to mówi o tym otwarcie. Poza tym cała ekipa jest bardzo fajna i od niedawna pracuje tam bardzo symapatyczna "dziewczynka", która zna się na sprzęcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.