kabudza Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Doszedłem do wniosku, że w mojej rowerowej garderobie brakuje mi jakiejś ocieplonej bluzy chroniącej przed wiatrem. Co sądzicie o MIMO DESIGN ZEN WIND. Kurtki będę używał w czasie 1,5 - 2 godzinnych treningów mtb. Pod kurtką planuję mieć jedną z koszulek termoaktywnych które posiadam. 1) Myślicie, że spełni swoje zadanie jako zewnętrzna warstwa odzieży? 2) Jakie są Wasze doświadczenia z użytkowaniem tej kurtki? 3) Jakie są Wasze propozycje podobnych bluz z windstopperem?
provid Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 To jest bluza ocieplana i w temp. do 0*C powinna spełniać swoje zadanie ale za niższą cenę kupisz bluzę innej firmy o tych samych parametrach. Jeśli chodzi o kurtkę, to do 300 zł trafisz coś fajnego. Sam kupiłem kurtkę w BCM Novatex model Mawson i jestem zadowolony (przecena 50% w sklepie stacjonarnym ) Na temp. poniżej 0*C zakładam bieliznę termo, bluzę ocieplaną i w/w. kurtkę i jest ok a udało mi się zmieścić w budżecie 300 zł za komplet
Darek14 Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Po pierwsze: ta kurtka nie posiada windstoppera tylko jakąś inną membranę. Po drugie: Mimo za takie pieniądze? W zbliżonej kwocie można kupić np. na allegro kurtki (nowe) renomowanych producentów.
kabudza Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Napisano 27 Grudnia 2013 Czy mogę prosić o propozycje? Jest tyle możliwości, że szczerze mówiąc nie wiem co wybrać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.