szymekmistrz Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 Witam.Jestem nowy na forum i mam nadzieję , że zostanę na dłużej. Z góry przepraszam za błędy nie pisemne lecz błędy związane z rowerami (np. źle dopasuję części z linków) gdyż jestem troszkę zielony jeśli chodzi o 2 kółka. Przejdźmy do rzeczy. Chciałbym sobie złożyć rower mtb do streetu i dirtu Mam większość części i muszę dokupić brakujące. Posiadam już: -siodełko -sztycę -korby -suport -przednią obręcz już splecioną 26" -amor przedni -tarczę napędową przednią -tarczę chamulcową -mostek -kierownice -klamerkę (czy jakoś tak) do chamulca co jest przy kierownicy -kapsel do zatkania mostka od góry -i te zakrętki do kół "patyczki" nie będę pisał firm części gdyż to nie jest raczej potrzebne Chciałbym dokupić brakujące części za cenę do 500 zł max Potrzebuję ramy najlepiej ns'a , tylniej obręczy już splecionej ,łańcucha , opon , linki chamulca , zacisków i klocków itd Jeśli czegoś nie napisałem to wybaczcie i poprawcie Z akierem nie ma problemu bo mojego taty kolega maluje proszkowo i ładnie pomaluje za 2 flachy ;D podajcie jakie części mogę kupić te co brakuje ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.