Skocz do zawartości

[Pedały] Dartmoor Downtown luzy

BaumaX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Niedawno moje platformy Dartmoor'a Downtown dostały lekkich luzów, postanowiłem rozebrać, wyczyśćić, wymienić uszkodone łozyska, nasmarować i złożyć. Gdy rozebrałem okazało się że są w nich łozyska kulkowe na ślizg, a gdy kupowałem producent opisywał "Uszczelniane łożyska maszynowe" więc troche sie zdziwiłem gdy rozebrałem. Gdy składałem za mocno docisnołem srube ze wstozkiem i coś trzasneło. Teraz dość ze mają luzy to jeszcze strzelają. :D Jakie doradzicie mi pedały z WYMIENNYMI łozyskami maszynowymi. Mam na oku HT ktoś ma styczność z tymi pedałami ? http://rowerowy.com/sklep/czesci/pedaly/platformowe/prod/ht_an188ss . Jakie doradzicie do 200 zł  ?

Napisano

Miałem  te pedały .Ale była mi potrzebna kasa,sprzedałem je po tygodniu i musiałem kupić tańsze .Osobiście znam 5 osób które posiadają te pedały i są z nich bardzo zadowolone,mówią ,że jak kupować pedały do 200 zł to tylko te HT .To jest najlepszy wybór  za takie pieniądze.Od siebie polecam.

Napisano

Echo Urban. Lżejsze;) HT maja genialne wyższe modele AE 01/2/3.
Ale w kwestii stosunku jakość/waga/cena do dwóch stów najlepiej prezentują się Echo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...