BaumaX Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Witam. Niedawno moje platformy Dartmoor'a Downtown dostały lekkich luzów, postanowiłem rozebrać, wyczyśćić, wymienić uszkodone łozyska, nasmarować i złożyć. Gdy rozebrałem okazało się że są w nich łozyska kulkowe na ślizg, a gdy kupowałem producent opisywał "Uszczelniane łożyska maszynowe" więc troche sie zdziwiłem gdy rozebrałem. Gdy składałem za mocno docisnołem srube ze wstozkiem i coś trzasneło. Teraz dość ze mają luzy to jeszcze strzelają. Jakie doradzicie mi pedały z WYMIENNYMI łozyskami maszynowymi. Mam na oku HT ktoś ma styczność z tymi pedałami ? http://rowerowy.com/sklep/czesci/pedaly/platformowe/prod/ht_an188ss . Jakie doradzicie do 200 zł ?
michalMtBXcT Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Miałem te pedały .Ale była mi potrzebna kasa,sprzedałem je po tygodniu i musiałem kupić tańsze .Osobiście znam 5 osób które posiadają te pedały i są z nich bardzo zadowolone,mówią ,że jak kupować pedały do 200 zł to tylko te HT .To jest najlepszy wybór za takie pieniądze.Od siebie polecam.
BaumaX Napisano 22 Listopada 2013 Autor Napisano 22 Listopada 2013 A posiadają wszystkie 2 łozyska maszynowe z uszczelnieniem ?
alkor Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Echo Urban. Lżejsze;) HT maja genialne wyższe modele AE 01/2/3.Ale w kwestii stosunku jakość/waga/cena do dwóch stów najlepiej prezentują się Echo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.