Tomas2000 Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Witam! Od początku Września poszukuje roweru z przedziału cenowego od 1300zł do 1800zł (max 2000zł). Nie jestem za bardzo wymagający ale chce kupić dobry rower. Polecacie jakieś. Zastanawiam się nad KROSS HEXAGON X8 2013! Chodzi mi szczególnie o jazde po górkach w lesie, po mieście, - jednym słowem coś wytrzymałego na pare latek
Tadeus Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Chcesz kupić gdzieś u siebie w sklepie stacjonarnym, czy mogą być promocje w sklepach internetowych? Jak to drugie to obok swojego tematu masz temat do 1700zł, tam jest też dużo propozycji do 1800zł. Np Level A4 na mudserwisie: http://www.mudserwis.com/kross-level-a4-2013-p-3290.html Hexagony są ogólnie jednymi z najmniej opłacalnych serii rowerów polskich producentów. Jadą głównie na sławie bycia kiedyś pierwszym rowerem dużej rzeszy osób, ale wtedy i ceny były inne
Tadeus Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 To daj znać, co w tych propozycjach z tamtego tematu ci się podoba/nie podoba, będziemy wiedzieli na czym stoimy. Ewentualnie co sądzisz o tym A4.
Tomas2000 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Napisano 10 Listopada 2013 A4 podoba mi się i całkiem dobry osprzęt!! I jeszce jedno pytanie czy warto kupowac rower na zime (grudzien styczen , luty)
Tadeus Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Nawet jak nie będziesz wtedy jeździł to rower opłaca się kupić teraz i trzymać do wiosny. Obecnie jest okres najlepszych promocji. Niby można jeszcze poczekać i zobaczyć ilu sprzedawców jeszcze "wymięknie" i zejdzie z ceną, ale dużo osób, które tak czekały mówi, że czekali zbyt długo i obudzili się z ręką w nocniku. W końcu zostały tylko jakieś pojedyncze, mało popularne sztuki w dziwnych rozmiarach. Więc niby im dłużej czekasz tym większa szansa na jeszcze lepszą promocję, ale równie dobrze taka pasująca nam może się nie pojawić i przegapimy tę, która teraz jest. To już twoja decyzja
Tomas2000 Napisano 10 Listopada 2013 Autor Napisano 10 Listopada 2013 Dzięki za porady kolego. Rozwarze tą decyzje Ale raczej kupuje do końca listopada chyba tą a4.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.