mDawid Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Witajcie. Poszukuję porządnego MTB do 3000zł, choć jeśli znajdzie się coś wartego, to mogę dorzucić ze 2, czy 3 stówy więcej. Rower ma służyć do jazdy po terenie Beskidów, z głównym nastawieniem na Nowy Sącz i okolice. Potrzebuję maszynki, która utrzyma prawie dwu metrowego chłopa(lekko ponad 100kg). Na rowerach się nie znam. W tym momencie męczę się na malutkim Magnumie, którego sprawiłem sobie bodajże w 6 klasie podstawówki (czyli na dzień dzisiejszy wyglądam na nim jakbym jeździł BMX-em). Ze wstępnego poszukiwania wpadł mi w oko Cube Analog i Kross A6 na 2014. W przypadku tego drugiego roweru to mam okazję wyciągnąć nóweczkę za 2090zł, kupię za taką cenę coś lepszego? Wszystko na miejscu, u siebie w Sączu, z 2-letnią gwarancją. Jak już przy gwarancji mowa, to powiedzcie mi jak wygląda sytuacja z naprawą roweru, jeśli został on kupiony przez internet i jest on nadal na gwarancji? Tak więc prosiłbym Was o odpowiedzenie na moje pytania i polecenie konkretnych maszyn do jazdy.
bikertom Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Twoje gabaryty aż się proszą o analizę działu 29er na forum. Poczytaj i rozważ duże koło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.