Skocz do zawartości

[do 2500]

zienio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam sie nad zmianą roweru Cube attention mod.. 2010

Na allegro znalazłem całkiem ciekawą ofertę Mbike renegade EVO

http://allegro.pl/mbike-renegade-evo-shimano-xt-rockshox-recon-avid-i3602395961.html

co o tym sądzicie warto wydac na ten rower 2,5 tysia ( osprzet taki sobie , niezły amor)

mam 190 wzrostu, rowerkiem smigam po przysłowiowe bułki :) jak i czasem lubie przycisnąć na szutrowych trasach w lesie.

W przyszłym, roku zamierzam trochę pościgać się amatorsko w MTB.

Czekam na rady :)

pozdr

Napisano

Rower katalogowo kosztuje ponad 4000, więc jest to niezła przecena. Sam zamówiłem jedną sztuke - zobaczymy, czy przyjdzie ;-)

Co do tego, czy się nada to wypowiadać się nie będę - sam mam zamiar zacząć przygodę z XC/maratonami - ale za taką kasę, pierwszy rower do amatorskiej jazdy powinien być bardziej niż wystarczający.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Napisano

Rower katalogowo kosztuje ponad 4000, więc jest to niezła przecena. Sam zamówiłem jedną sztuke - zobaczymy, czy przyjdzie ;-)

Co do tego, czy się nada to wypowiadać się nie będę - sam mam zamiar zacząć przygodę z XC/maratonami - ale za taką kasę, pierwszy rower do amatorskiej jazdy powinien być bardziej niż wystarczający.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Sprzęt naprawdę fajny; zastanawiam się właśnie nad nim i RR 8.1. Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa gwarancji w mbike'u? Trzeba wysyłać do sprzedawcy, czy mają jakaś sieć serwisową? Przy zakupie przez net wszystko się niestety trochę komplikuje; w RR po prostu zawożę do Decathlona i mają naprawić  :icon_cool:

Napisano

Sprzęt naprawdę fajny; zastanawiam się właśnie nad nim i RR 8.1. Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa gwarancji w mbike'u? Trzeba wysyłać do sprzedawcy, czy mają jakaś sieć serwisową? Przy zakupie przez net wszystko się niestety trochę komplikuje; w RR po prostu zawożę do Decathlona i mają naprawić  :icon_cool:

Stoją przed takim samym wyborem i chyba skuszę się na tego mbika. Osprzęt jednak trochę lepszy no i lżejszy od RR 8.1.

Napisano

A więc rower zamówiony w czwartek po 18. Przyszedł dzisiaj (sic!) około 12. Wszystko z rowerem jak trzeba, tylko nie dostałem ani FV, ani paragonu, więc będę musiał o to się jeszcze bujnąć. Poza tym, to polecam. :)

Aha - była ostatnia sztuka i jak pytałem się jaki rozmiar, to powiedział, ze są wszystkie - ma ich więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...