grzesiowu Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 hej mam dziwny problem zamówiłem rzeczy z on-one.uk, zapłaciłem kartą, pieniądze zeszły z karty w parę sekund... a na drugi dzień dostaję maila info że z kartąbjest coś nie tak "your visa card not been registered to the visa 3d Secure site" dziwi mnie to bo kartę łyka wiele zagranicznych sklepów bez zająknięcia. jest to netkarta od multibanku - moze jakiś inny użytkownik tego instrumentu miał podobny problem? pozdrawiam
piotreeek Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 To jakies nowe zabezpiecz3nia, musisz wyrazic zgode na taka autoryzacja na stronie banku-przynajmniej tak jest w moim banku, tez z 3d secure Tapatalk, przepraszam za lakoniczną wypowiedź
grzesiowu Napisano 26 Września 2013 Autor Napisano 26 Września 2013 To jakies nowe zabezpiecz3nia, musisz wyrazic zgode na taka autoryzacja na stronie banku-przynajmniej tak jest w moim banku a dzięki za wyjaśnienie czyli jedyne co mogę zrobić to poprosić o zwrot środków... zobaczymy co oni na to pozdr
wojtas7 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 wejdz na multibank.pl po zalogowaniu udziel zgody na karte na 3d secure.
grzesiowu Napisano 28 Września 2013 Autor Napisano 28 Września 2013 wejdz na multibank.pl po zalogowaniu udziel zgody szukałem nie znalazlem ... wrzuć. jakieś wskazówki dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.