Patryczek Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Wylicytowałem niedawno ten amortyzator i w opisie jest podane, że oś 20mm w komplecie. Teraz mam zwykłą piaste tatto na łożyskach kulkowych. Będę zmuszony wymienić całą piaste czy wystarczy oś? Edit: Amortyzator jeszcze nie przyszedł więc nie mam jak porównać czy będzie pasował.
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Września 2013 Mod Team Napisano 21 Września 2013 Kłaniam, Jak masz zwykła piastę z kulkami na szybkozacisk to nie wsadzisz tam osi 20mm. Piasta do wymiany. Szacunek... I.
Patryczek Napisano 21 Września 2013 Autor Napisano 21 Września 2013 Tego się spodziewałem. Ten saint jest opłacalnym zakupem? http://allegro.pl/przednia-piasta-shimano-saint-hb-m800-cl-36otw-i3557234798.html czy lepiej coś na maszynach?
patryku6 Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Saint jet dobry ale musisz wziasc pod uwage to, ze mocowanie tarczy jest Center lock wiec albo tarcza z Shimano albo adapter co wiaze sie z kolejnymi kosztami. Polecam piatsy NS(ostatnio byly promocje) albo Novatec lub Dartmoor
Patryczek Napisano 22 Września 2013 Autor Napisano 22 Września 2013 Mocowanie na tarcze jest mi bez różnicy, ponieważ i tak używam tylko hamulca tylnego. Najtańszą jaką udało mi się znaleźć to prodigy na maszynach za 70zł, ale problem z kolorami jest i nie będzie się to ładnie prezentować. Temat uważam za rozwiązany, dziękuje za udzieloną pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.