Firox Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Witam, poszukuję roweru którym głównie zamierzam jeździć po mieście oraz czasami jakiś wypad np do lasu itd. więc bardzo dobrze by było żeby był on w miarę uniwersalny do 3000zł tak jak napisałem w tytule. Obecnie mam jakiegoś starego magnuma z przed 8lat (przepraszam ale nie znam dokładnie modelu mam nadzieję, że to nie jest problem) na którym bardzo dużo jeżdżę dlatego planuję kupić coś dobrego aby jeszcze bardziej zwiększyć przyjemność z jazdy. Jestem otwarty na wszystkie propozycje tylko prosiłbym w miarę możliwości o pisanie zalet i wad modelów które będziecie podawać. Jeśli chodzi o mnie to trochę szukałem, ale nie znam się za dużo na rowerach (poprostu lubię jeździć ) i podobał mi się np Kross level b6. Jeśli potrzebowalibyście więcej jakichkolwiek informacji to proszę śmiało pisać będę udzielał odpowiedzi na wszystkie pytania jak tylko potrafię aby udało się znaleźć ten idealny rower dla mnie Wiek: 17Wzrost: 184Waga: 76kg
Tadeus Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 No cóż, skoro podobał ci się Kross z serii B to ja doradzę: ttp://www.unibike.pl/flite29er.html A czemu? To popularna marka, o której - w przeciwieństwie do Krossa - w necie jest mało złych opinii. Słyną z bardzo zrównoważonego osprzętu w nieprzesadzonych cenach. I jako jedni z niewielu na polskim rynku dają gwarancję obciążenia roweru do 140kg. Z drugiej strony obecnie za podobną cenę pewnie da się dostać trochę lepszego mtb z kołami 26 cali, ale trzeba polować na przeceny. No i w końcu opis twoich potrzeb raczej nie brzmi na rower typu MTB
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.