PisBar Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Witam, mam do wydania 1800zł i ANI GROSZA WIĘCEJ. Poszukuję jakiegoś używanego roweru mtb. Poprzedni rower jaki miałem to Hexagon V4 (no niestety po 2 latach troszkę się rozleciał). Niestety nigdy nie miałem okazji kupować używanego sprzętu i nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Jeśli chodzi o nowe rowery to wypatrzyłem Levela A4 za 1700zł (aczkolwiek nie wiem czy to dobry pomysł). Jutro wybieram się jeszcze do decathlonu. Proszę o jakąkolwiek pomoc. Mój wzrost 177cm.
PisBar Napisano 14 Września 2013 Autor Napisano 14 Września 2013 Witam, mam do wydania 1800zł i ANI GROSZA WIĘCEJ. Poszukuję jakiegoś używanego roweru mtb. Poprzedni rower jaki miałem to Hexagon V4 (no niestety po 2 latach troszkę się rozleciał). Niestety nigdy nie miałem okazji kupować używanego sprzętu i nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Jeśli chodzi o nowe rowery to wypatrzyłem Levela A4 za 1700zł (aczkolwiek nie wiem czy to dobry pomysł). Jutro wybieram się jeszcze do decathlonu. Proszę o jakąkolwiek pomoc. Mój wzrost 177cm. Nieaktualne, rower kupiony.
bikertom Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Nieaktualne, rower kupiony. Och, oczywiście, że aktualne Fajny scott jest w giełdzie, ale za daleko jak dla mnie.
PisBar Napisano 19 Września 2013 Autor Napisano 19 Września 2013 Kupiłem w końcu A4 2013 za moim zdaniem bardzo niską cenę 1600zł, zostało mi trochę kasy więc dozbieram na jakiegoś przyzwoitego amora, bo seryjny XCM za ciekawie nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.