Volumne Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 Witam. Mam 178 cm wzrostu i waże 64 kg . Poszukuje roweru do 2500 zł (max 2600zł) Interesuje mnie mianowicie Kross level A7 /Author Sprint/Traction Jak wypada przy tych rowerach . rockrider 6.5 b'twin Który rower miałbym najlepszy osprzęt no i wiadomo najlżejszy (każdy na stronce pisze inaczej ,więc chyba nie będzie znaczej odpowiedzi) Mozecie również zaproponować inny sprzęt z lepszym osprzętem a w w tej samej cenie jezeli to jest możliwe Ps. Jestem laikiem w tej dziedzinie sportu.
Gość Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 Witam. Mam 178 cm wzrostu i waże 64 kg . Poszukuje roweru do 2500 zł (max 2600zł) Interesuje mnie mianowicie Kross level A7 /Author Sprint/Traction Jak wypada przy tych rowerach . rockrider 6.5 b'twin Który rower miałbym najlepszy osprzęt no i wiadomo najlżejszy (każdy na stronce pisze inaczej ,więc chyba nie będzie znaczej odpowiedzi) Mozecie również zaproponować inny sprzęt z lepszym osprzętem a w w tej samej cenie jezeli to jest możliwe Ps. Jestem laikiem w tej dziedzinie sportu. Możesz rozważyć też 8.1. http://www.forumrowerowe.org/topic/146265-rower-decathlon-rockrider-81/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.