AdamJedzie Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 O to lepsza średnia niż wczoraj. Tylko bym Was spowalniał. W sumie z tego co widzę było troszke błądzenia koło pogori, ale reszta wycieczki ok. W sumie coś takiego jeździ Grodziec czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 na Pogori zabrakło nam etatowego przewodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Dokładnie! Na Pogorii tak żeśmy pobladzili [przyznam, ze juz miałem dzwonić po Ciebie Adam ] ze mi z wrażenia Strava az zgłupiała i na nic było moje zaginanie na ostatnich segmentach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 http://szymon.bike/hajlajtsytourdestrava/ Ku pokrzepieniu serc ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ja pierdziele ostatnio tak sie uśmiałem....ech nie pamietam nawet...mistrzostwo! Erzurum, dawaj skopiuje se od Ciebie te końcówkę... He he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 nie wiem jak Ci tą końcówkę przesłać, ale wiem jak udokumentować wycieczkę zdjęciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Heh sklep z bananami! Marcin Ty to lubisz se cykac te fotki co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 tak, ja jestem taki niespełniony fotoreporter no i kolarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Rafał wygląda jak by mu było zimno, czy nastałe przybrał już aerodynamczną sylwetkę, czy to ten nowy rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Widać, że był w wojsku Adamie, a co powiesz na temat moich nowych trampek...spodenki mam z w-fu, a buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 @Adam, nie było czasu się ustawić do zdjęcia, z zaskoczenia nas wziął stąd taka dziwna poza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Domyślam się. A nowe buty Stu są bardzo areo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Dokładnie kolekcja Pasadena from California LA, czyli bulwarowe cichobiegi, w sam raz na KOMobranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 nie wiem jak Ci tą końcówkę przesłać, ale wiem jak udokumentować wycieczkę zdjęciem Git! Fajne z Was suchary. Kurde, jak w tym roku nie przejadę się z Wami, to jestem dupek żołędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Adamie, zapraszamy, w grupie zawsze raźniej i przede wszystkim szybciej W dłuższe trasu jeździmy w każdy weekend, w tygodniu w parku, choć ja ostatnio rzadko bo w tygodniu siedzę w Bielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 W najbliższą niedzielę startuje XI wyścig wójta gminy Psary. http://www.szkol.ovh.org/kalendarz/2015/szosa_mtb15/psary170515.pdf Ja dziś zrobiłem pierwsze objechanie trasy. Prowadzi znanymi Nam ścieżkami. Góra Sierwierska - Najdziszów. Myślę wystartować w amatorach. W tym tygodniu trenuję jak czas pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Wolisz cierpieć na wyścigu niż jechać na wycieczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 w przyszłym tygodniu proponuję kierunek Poraj, będzie trochę dalej i powrót nie przez pogorię tylko inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Taa, też bym sobie pojechał w kategoria amatorów niezaawansowanych, ale wstać tak wczesniej... I czy na przełaju mnie nie wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Adam, czy ty chcesz zasmakować glori i chwały?? Powiem ci że wystartowałbym z tobą w drużynie ale jura wzywa 15-17 trzymajcie kciuki żebym ukończył wszystkie etapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 W najbliższą niedzielę startuje XI wyścig wójta gminy Psary. http://www.szkol.ovh.org/kalendarz/2015/szosa_mtb15/psary170515.pdf Ja dziś zrobiłem pierwsze objechanie trasy. Prowadzi znanymi Nam ścieżkami. Góra Sierwierska - Najdziszów. Myślę wystartować w amatorach. W tym tygodniu trenuję jak czas pozwoli. Kurcze, może bym się skusił tylko nie wiem w jakiej kategorii, trenujących systematycznie czy niesystematycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Stu trenuje niesystematycznie, do tego bez spd i w spodenkach na wf. Jak go nie objeżdżasz to mogę tylko zasugerować kategorię wiadomą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 No przejade się, ale dziwny ten ścig jakiś, każda kategoria inny dystans jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 No zawsze tak było. Amatorzy jadą jedno kółko z policjantami. - tutaj można powalczyć i nie być na szarym końcu. Amatorzy ambitniejsi M30 (w naszym przypadku) jadą z Mastersami 4 kółka. - tutaj pojedzie śmietanka grodźca i polski bo to puchar polski mastersów - średnia jak pisał Mateusz 37+ będzie. Sledzę te wyścigi co roku i mimo, że znam swoje ograniczenia i słabą formę pojechał bym dla własnej satysfakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Na góralu mozna jechać? I czy trzeba miec kask? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.