groszkowypotwor Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Witajcie, od pewnego czasu noszę się z zamiarem kupna pierwszego własnego roweru, jednak fundusze mam ograniczone. Wpadł mi w oko tytułowy ESPRIT Victus, zdjęcia tutaj http://imgur.com/a/W2zzO Niestety opis jest dość szczątkowy i ogranicza się do: -osprzęt SHIMANO -aluminiowa rama -opony 26 cali -amortyzatory przednie -licznik, oświetlenie, nowe siodelko -ponoć bardzo mało używany, od pierwszego właściciela Czy ten sprzęt nadaje się do czegoś i jest wart swojej ceny? Niestety nie znam rozmiaru ramy i obawiam się czy będzie dopasowana do mojej osoby (182cm, 80kg). Pozdrawiam serdecznie.
Davken Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Z tą ramą to już przesadziłeś. To tak jak byś kupował buty przez internet nie wiedząc jaki jest ich numer. HELOŁ? Druga sprawa to nic nie wiadomo o tym rowerze i do jakich celów byś go używał? HELOŁ? Opis jest szczątkowy, jak pisałeś więc prawda na temat tego roweru może też została Ci szczątkowo przekazana, broń Boże nie kupuj go w ciemno? Jeśli kupujesz ten rower od zaufanej, znanej Ci osoby od ok. Jeśli chodzi o wycenę to nic nie powiem bo nie wiem co powiedzieć, nie wiem czy warto ale zawsze warto opuscic cene
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.