ozp Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam. Została mi przedstawiona propozycja roweru crossowego. Zaznaczam ze jestem amatorem i sprzętowym laikiem. Nie wiem czy nie za wysoko mierzę. Co o niej sadzicie. Może zaproponujecie coś podobnego? Jeżdżę dośc dużo po asfalcie chodź czasem lubię wjechać w teren. Do tej pory jeździłem na "góralach" z oponami na pewno nie do jazdy po asfalcie cena 4,5k MODEL: MERIDA CROSS 3000 LITE RAMA: aluminium 3000 LITE AMORTYZATOR/WIDELEC: SUNTOUR NRX OLEJ Z BLOKADĄ SKOKU WKŁAD SUPORTU: SH.XT KORBY: SH.XT PRZERZUTKA PRZÓD: Sh.SLX PRZERZUTKA TYŁ: Sh.XT MANETKI: Sh.XT 30speed HAMULCE: Sh. HYDRAULICZNE DEORE DŹWIGNIE HAMULCÓW: Sh.DEORE PIASTA PRZÓD: Sh.Deore SLX PIASTA TYŁ: ŁAŃCUCH: KASETA : Sh.Deore SLX SHIMANO SLX HG74 LUB SRAM PC31 SHIMANO XT 10 OPONA PRZÓD: SZOSOWA SCHWALBE OPONA TYŁ: SZOSOWA SCHWALBE PEDAŁY: ALUMINIUM KIEROWNICA: Aluminium -PRO MOSTEK: Aluminium PRO SIODŁO: MERIDA SZTYCA: OBRĘCZE; SZPRYCHY. LINKI+PANCERZE Aluminium PRO MAVIC 317 DISC DT.SWISS 2.0 wzmacniane SHIMANO XT
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.