Xelir Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam. Który z wyżej wymieninych rowerów bardziej opłaca się kupić? Rower byłby jeżdżony jakieś parę km dziennie, raczej po asfalcie. Obydwa są w cenie 899zł. Dzięki i pozdrawiam !
WheelMaster Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam. Który z wyżej wymieninych rowerów bardziej opłaca się kupić? Rower byłby jeżdżony jakieś parę km dziennie, raczej po asfalcie. Obydwa są w cenie 899zł. Dzięki i pozdrawiam ! hej! jesteś może z Warszawy? tu jeden sklep ma taką ofertę na Krossa że kupując dwa rowery drugi kupujesz za pół ceny.. V3 to straszne gówno ale jeśli przejrzysz rowery za ok 1500-2000zł to będziesz mógł kupić jakiegos za połowę tej ceny. np level a2 kosztuje 1800zł czyli za 900 stów można go wyrwac. Ja teraz szukam czegoś na poziomie evado 2.0 lub 3.0, można się zgadać i kupić wspólnie, tylko nie wiem jak z ew. oddawaniem sprzętu ale to wystarczy zapytać Nie bede podawał nazwy sklepu, nie chce być posądzony o spamowanie bo dziś założyłem konto na FR bo szukam kogoś do wspólnego zakupu, ten sklep krossa jest na ursynowie więc znajdziesz bez problemu, są też na facebooku, mail do mnie kacperro79@gmail.com
Xelir Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Napisano 13 Sierpnia 2013 Dzieki za odpowiedź i propozycje, ale niestety do Warszawy mam daleko. Może da sie tak też przez internet?
kociol2011 Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja mam Hexa X2 Jest Super dałem za niego 895 zł z rocznika 2013 nie mam z nim żadnych problemów mogę ci polecić go w 100 % a co do V3 to mój kolega miał ale po 2 latach mu się z deczka rozsypał tzn:Korba łańcuch przerzutki i klamki manetek i hamulca
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.