sullifan Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Witam Mam możliwość zakupu tego roweru za ok 600 zł. Co o nim myślicie, nie mogę znaleźć na jego temat informacji w necie, dlatego mam pytanie do znawców bo jestem zielony w temacie. Osprzęt: Shimano Deore LX-przerzutki przód/tył, hamulce, manetki, piasty. 27 biegów, dwa kpl. opon(terenowe i miejskie), amortyzator regulowany i blokowany, rogi, koszyk z bidonem, błotniki, komputerek bezprzewodowy z m.in.podświetleniem i termometrem. Zastanawia mnie też fakt, że w internecie pisze się też o marce SCIROCCO, czy to jest to samo, czy któraś to ewentualna podróbka? Byłbym wdzięczny za opinię Dziękuję, pozdrawiam
Rades Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Nazwa kojarzy mi się z Volkswagenem:) W tym temacie coś tam pisaliśmy już o podobnym rowerze tyle że crossowym. Po fotce niewiele widać, nie widomo tez w jakim stanie to wszystko, jaki rocznik itp. LX w MTB wieki temu było montowane teraz na jego miejscu SLX a Grupe LX do trekkingów. Cięzko powiedzięć ale na papierze może to być opłacalny zakup.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.