pawelek13 Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Czy polecacie te przerzutki? Są one od razu w Krossie Level A2. Czy odrazu je wymienić na jakieś normalne czy jednak te są dobre? Nie mam w tym doswiadczenia, ale wiem ze Shimano troszkę się hm.... pogorszyło... Zależy mi na tym, żebym mógł zmienić wszystkie przerzutki, 1,2,3,4,5,6,7,8... przednie tak samo... obecnie w moim makrokeszku za 500 zł przerzutki są okropne... nie działa mi ponad połowa z nich... baaaardzo nie chcę zeby tak bylo w moim przyszlym a2.
BikoBiko Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Jak przerzutka nie działa to z reguły jest to wina użytkownika, a nie przerzutki. Jak tylko nie jest uszkodzona to kwestia jej wyregulowania. Ja też mam makrokesze i stare sisy działają bez zarzutu.
pawelek13 Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 to w takim razie moglbym dostac moze jakies instruktaze?
BikoBiko Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 to w takim razie moglbym dostac moze jakies instruktaze?Tylna - http://www.forumrowerowe.org/topic/41729-regulacja-przerzutki-tylnej/ Przednia - http://www.forumrowerowe.org/topic/42083-regulacja-przerzutki-przedniej/
raptorex Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Czy polecacie te przerzutki? Są one od razu w Krossie Level A2. Czy odrazu je wymienić na jakieś normalne czy jednak te są dobre? Nie mam w tym doswiadczenia, ale wiem ze Shimano troszkę się hm.... pogorszyło... Zależy mi na tym, żebym mógł zmienić wszystkie przerzutki, 1,2,3,4,5,6,7,8... przednie tak samo... obecnie w moim makrokeszku za 500 zł przerzutki są okropne... nie działa mi ponad połowa z nich... baaaardzo nie chcę zeby tak bylo w moim przyszlym a2. Mam ten model z 2012 i muszę powiedzieć, że przerzutki sprawują się całkiem przyzwoicie. Wcześniej jeździłem kilkunastoletnim rowerem z najtańszymi Shimano (chyba TY-22) i tam rzeczywiście była katorga. W Levelu wyregulujesz dobrze i nie będziesz miał większego powodu do narzekań
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.