sorga Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 czesc, Jako ze nie znalazlem podobnego tematu a kwestia mnie bardzo interesuje postanowilem zapytac tworzac wlasnie nowy temat, jezeli jest w zlym dziale, sorry. Okej, od jakiegos czasu rozmyslam nad zakupem drugiego roweru ktory tworzyl by pare z moim XC, do tej pory jedynymi rowerami byly wlasnie tego typu 2kolka nigdy nie mmialem szansy jezdzic typowa szosa lub tez dobra hybryda. Z racji tego ze duza czesc moich tras pokonuje na asfalcie [dojazdy ]pomyslalem ze warto rozwazyc zakup drugiego roweru ktory sluzyl by jako ten typowo szosowy w momencie kiedy nie bedzie ochoty na teren i paplanie w blocie,jesien/zima i na zmiane reszte roku. NA chwile obecna jestem blizej hybrydy [ Boardman Comp Hybrid ] za ktora przemawia do mnie bardzo zblizona sylwetka podczas jazdy jak i prosta kierownica ktora rowniez ma duzo wspolnego z obecnym rowerem, +opony 28mm. Oczywiscie przeciw typowej szossie baranek i pozycja za kierownica. Nie mam w planach jezdzenia kilka razy w tygodniu po 100km, bardziej mowimy o 30-40 + dojazdy do pracy. Tak wiec nie celuje w wyczynowa jazde szosowa, ale chce czerpac jak najwiecej przyjemnosci z jazdy. Pytanie wiec do was ludzi jezdzacy po asfalcie mniej lub wiecej i pewnie tych ktorzy mieli stycznosc z jednym jak i drugim typem roweru. W ktora strone? dzieki
premier2 Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.