Skocz do zawartości

POMOC W WYBIERANIU ROWERKA

NiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemaneczko!

Potrzebuje rady, a mianowicie chodzi o kupno roweru ''wyczynowego'' Zastanawiam się nad wyborem...

• kupić całego ? (seryjniak)
  • może złożyć ? 

No jeśli chodzi o rower SERYJNY o to moje propozycję:

Dorzucajcie swoje propozycję do kwoty 3500 PLN :) Rowerki muszą być nowe... 

Jeśli o mnie Chodzi wybrałbym chyba Quinnie 2012 ale muszę liczyć się z wymianą Riderów, prawda? :)

Czym się różni model QUINNIE 2013 od 2012 ? Jest wart tych 400 zł więcej ? 

Który wy byście wybrali? 

Kompletnie z innej bajki jest ten rower: 

W sumie nie wiem jeszcze gdzie będę jeździł czy Dirt/Park czy może Freeride :)

Rowerki również muszą mieć Amortyzatory :) (jak wiadomo amorek więcej wybacza!) 

Jeśli chodzi o składaka... Hm nie mam pomysłów warto sobie zawracać tym głowe jak myślicie ? 

DORADŹCIE MI, Z GÓRY DZIĘKI! 

Napisano

Po pierwsze - zmień nazwę tematu, bo zaraz go nie będzie.

Co do Raiderów - korzystam ja (pierwszy sezon w FR) jak i kolega w fullu - obręcze nadal sprawne i proste ;)

A teraz najważniejsze - zdecyduj się jak będziesz jeździć bo niestety, nie bardzo da się złożyć rower do streetu i fr ;)

PS. W razie czego dopłacił bym do 2013 Quinnie - ma powietrzne Duro ;)

Napisano

Po pierwsze - zmień nazwę tematu, bo zaraz go nie będzie.

Co do Raiderów - korzystam ja (pierwszy sezon w FR) jak i kolega w fullu - obręcze nadal sprawne i proste ;)

A teraz najważniejsze - zdecyduj się jak będziesz jeździć bo niestety, nie bardzo da się złożyć rower do streetu i fr ;)

PS. W razie czego dopłacił bym do 2013 Quinnie - ma powietrzne Duro ;)

Wiem, że tak nie idzie hehe ;) Chodzi mi czy hornet nadawał by się do freeride ? Co do obręczy kolego fullem robisz 180 ? Dopiero zacznę swoja przygodę wiec niedokręcone 180 bedzie codziennością :) i gdzie ty wyczytałeś że będę w street'cie jezdził ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...