Suomeksi1 Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Witam, Jestem laikiem w temacie rowerów, a chcę kupić nowy rower (za ok. 2200-2700 zł), powinien to być rower crossowy lub trekkingowy, jeżdżę głównie po asfalcie i czasem po leśnych ścieżkach. Jakie są wasze propozycje? Jeżeli chodzi o szybkość i sprawność w terenie to zależy mi bardziej na szybkości (i lekkości) no i na trwałości, ale raczej zamierzam jeździć umiarkowanie. Ja ważę ok. 80 kg i mam 182 cm wzrostu. A tak ogólnie to jakie firmy są najlepsze jeśli chodzi o rowery w tej grupie cenowej? Giant, Author, Kross, Unibike, Merida, Kellys, Scott, Releigh, Trek itd. Jakie są wasze opinie odnośnie firm rowerowych? Szczerze mówiąc to bardzo ciężko jest mi zrozumieć na czym polega różnica w cenie, czemu jeden rower, tej samej firmy, tego samego typu, kosztuje np. 1600 zł, a inny 2500 zł, gdzie tu są różnice? Na co zwrócić uwagę?
Mod Team durnykot Napisano 23 Lipca 2013 Mod Team Napisano 23 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.