toksiag Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 GT CHUCKER 2.0 JAMIS KOMODO Taz Bulls http://allegro.pl/rama-karpiel-disco-volante-nie-glory-faith-v-10-i3399889600.html Co sądzicie o tych ramach bo niezbyt wystarczająco znalazłem o nich w internecie.
Roonin Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Kolego mimo że to twój drugi temat prawie o tym samym to ja się odniosę do tego linku co podałeś. Rama "Karpiel" to legenda i mimo że cena jest na razie niska i fotki do du...y to myślę że poszybuje grubo ponad budżet który podałeś w poprzednim temacie. Co do reszty ram się nie wypowiem bo w poprzednim temacie dostałeś dość informacji na temat sztywnych ram do DH i szkoda bić pianę. Tak namarginesie to z twoimi zainteresowaniami szukał bym informacji na DHZone.
toksiag Napisano 20 Lipca 2013 Autor Napisano 20 Lipca 2013 Tak wiem.. Ale po prostu chce miec jak najwieksza wiedze na temajak najwiekszej ilosci ram.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.