Skocz do zawartości

[1400] dla kobiety crossowka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W tej cenie wałkowane już milion razy i wskazane przez Ciebie Lazaro/Kands.

Wiem przejrzałem pod rząd wszystkie tematy. Trafiłem jeszcze w sklepie na CTM, chciałem podpytać czy patrząc na osprzęt (gorszy/lepszy). Bo akurat ten na żywo w sklepie jest opcja obejrzeć w porównaniu do kands czy lazaro :)

Napisano

gorszy. w tym zakresie nie kupisz lepszego osprzętowo roweru niż dwa wyżej wymienione.

poza tym ten CTM jest na 26" kołach więc to nie cross

Napisano

No cóż Lazaro czy Kands z osprzętem na Alivio w tej cenie są poza konkurencją. Jednak też trzeba wziąć pod uwagę jak będzie używany, w jaki teren jak intensywnie. I Kluczowa sprawa jak się na tym rowerze właścicielce będzie siedziało bo np moja dziewczyna wolała tu cytuje "ładniejsza i wygodniejszą"  Meride Juliet i póki co jak na jej potrzeby sprawdza się świetnie.

Napisano

No cóż Lazaro czy Kands z osprzętem na Alivio w tej cenie są poza konkurencją. Jednak też trzeba wziąć pod uwagę jak będzie używany, w jaki teren jak intensywnie. I Kluczowa sprawa jak się na tym rowerze właścicielce będzie siedziało bo np moja dziewczyna wolała tu cytuje "ładniejsza i wygodniejszą"  Meride Juliet i póki co jak na jej potrzeby sprawdza się świetnie.

Przede wszystkim jakies parki, lasy - wiec w zasadzie sciezki rowerowe. Tereny gorskie raczej nie, albo strasznie rzadko.

Nad tą merida również się zastanawiałem.

Napisano

Ile razy to juz pisalem w innych tematach? Kaaands...

Napisano

Chcesz mieć alivio za niewiele ponad tysiaka bierz kandsa bo nic innego na tym osprzecie nie dostaniesz tym bardziej jeśli wizalnie ci odpowiada... a jeśli nie to skazany jesteś na szukanie okazji od teraz ... do zimy:) ewentualnie poszerzenie budżetu do 2,2k zeby miec status quo + deore

Napisano

Zrobilbym to samo co Rades. Mianowicie poczekaj troszke i zwiekszyl swoj buzet i kupil cos naciaganego do 2,5k zeby Deore ogarnac :) No bo wiesz za tyle to SRAMy jeszcze nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...