ntzz1337 Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Witam! Jako ze mój stary rower ma już swoje lata, postanowiłem poszukać czegoś nowego. Zacznę od tego, że bardzo lubię jeździć na rowerze i sprawia mi to ogromną przyjemność. Niestety, rzadko mam okazję na jakieś dłuższe wyprawy, ale codziennie staram się przebyć ~50km. Jeżdżę głównie po utwardzanej powierzchni (asfalt/kostka), lecz nierzadko zdarza mi się zawędrować do lasu lub na jakiś inny nierówny, pagórkowaty teren. Mój wzrost to 189cm, waga ~90kg (planuję trochę zrzucić). Na zakup mam około 2000zł (+/- 300zł). Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Vigry3 Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 Witam! Jako ze mój stary rower ma już swoje lata, postanowiłem poszukać czegoś nowego. Zacznę od tego, że bardzo lubię jeździć na rowerze i sprawia mi to ogromną przyjemność. Niestety, rzadko mam okazję na jakieś dłuższe wyprawy, ale codziennie staram się przebyć ~50km. Jeżdżę głównie po utwardzanej powierzchni (asfalt/kostka), lecz nierzadko zdarza mi się zawędrować do lasu lub na jakiś inny nierówny, pagórkowaty teren. Mój wzrost to 189cm, waga ~90kg (planuję trochę zrzucić). Na zakup mam około 2000zł (+/- 300zł). Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam witam. zajmuje sie handlem rowerami i mysle ze mam rower ktory by Panu odpowiadal. jest to cube ltd czarny na kompletnym xt i rebie oraz hamulcach hydraulicznych magury jesli jest Pan zainteresowany prose o kontakt chetnie wysle zdjecia co do ceny tez sie dogadamy KONTAKT vigry3r@wp.pl lub 691204290 pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.