Skocz do zawartości

[~2000zł]MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Jako ze mój stary rower ma już swoje lata, postanowiłem poszukać czegoś nowego. Zacznę od tego, że bardzo lubię jeździć na rowerze i sprawia mi to ogromną przyjemność. Niestety, rzadko mam okazję na jakieś dłuższe wyprawy, ale codziennie staram się przebyć ~50km. Jeżdżę głównie po utwardzanej powierzchni (asfalt/kostka), lecz nierzadko zdarza mi się zawędrować do lasu lub na jakiś inny nierówny, pagórkowaty teren. Mój wzrost to 189cm, waga ~90kg (planuję trochę zrzucić). Na zakup mam około 2000zł (+/- 300zł). Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Napisano

Witam!

Jako ze mój stary rower ma już swoje lata, postanowiłem poszukać czegoś nowego. Zacznę od tego, że bardzo lubię jeździć na rowerze i sprawia mi to ogromną przyjemność. Niestety, rzadko mam okazję na jakieś dłuższe wyprawy, ale codziennie staram się przebyć ~50km. Jeżdżę głównie po utwardzanej powierzchni (asfalt/kostka), lecz nierzadko zdarza mi się zawędrować do lasu lub na jakiś inny nierówny, pagórkowaty teren. Mój wzrost to 189cm, waga ~90kg (planuję trochę zrzucić). Na zakup mam około 2000zł (+/- 300zł). Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

witam.

zajmuje sie handlem rowerami i mysle ze mam rower ktory by Panu odpowiadal.

jest to cube ltd czarny na kompletnym xt i rebie oraz hamulcach hydraulicznych magury

jesli jest Pan zainteresowany prose o kontakt chetnie wysle zdjecia co do ceny tez sie dogadamy

KONTAKT vigry3r@wp.pl lub 691204290

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...