Skocz do zawartości

Problem z polaczeniem wi fi. Żółty trójkąt na zasięgu.

pyra121

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W niedzielę podczas korzystania z internetu na laptopie pojawił się żółty trojkąt z wykrzyknikiem na ikonce zasięgu ( win 7 ). Połączony jestem, ale pokazuje " Brak dostępu do internetu ".

Na tablecie mam szarą ikonkę zasięgu wi fi.

I tak od niedzieli nie mam wi fi. Patrzyłem też na innym routerze i kablu - to samo. Co robić? ;)

Napisano

Popraw temat ;) [.....]  najwyraźniej rozjechało Ci się coś w systemie lub jak masz hasło na wifi sprawdź je. Miałem podobnie przy jednym lapku, jak zdjąłem hasło do zalogowania do sieci na ruterze pomogło. Po ponownym wpisaniu hasła było też ok. Także próbuj tak.  Jak to nie pomoże to przeinstaluj sterowniki i wgraj nowe do sieci lan i wlan. 

Napisano

Miałem ciągle bez hasła, po resecie routera to samo. Po kablu też nie chciał się połączyć :| Zadzwonię do Neostrady .

Sent from my HTC 7 Mozart using Tapatalk

Napisano

Noo jak neostrada to wszystko jasne ;) a tak na marginesie to lepiej ustaw hasło na wi-fi  bo Ci będą sąsiedzi jechać na Twoim paśmie, a o inny historiach nie będę wspominał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...